alert-erroralert-infoalert-successalert-warningbroken-imagecheckmarkcontact-emailcontact-phonecustomizationforbiddenlockedpersonalisation-flagpersonalizationrating-activerating-inactivesize-guidetooltipusp-checkmarkusp-delivery-cashusp-delivery-delayusp-delivery-eveningusp-delivery-same-dayusp-delivery-storeusp-deliveryusp-exchangeusp-free-returnsusp-gift-cardusp-klarnausp-salearrow-backarrow-downarrow-left-longarrow-leftarrow-right-longarrow-rightarrow-upbag-activebag-inactivecalendar-activecalendar-inactivechatcheckbox-checkmarkcheckmark-fullclipboardclosecross-smalldownloaddropdowneditexternal-linkfilterfullscreenhamburgerhd-filledhd-outlinehide-activehide-inactivelocate-targetlockminusnotification-activenotification-inactivepause-outlinepin-smallpinplay-filledplay-outlineplusprofilereloadsd-filledsd-outlinesearchsharesound-off-filledsound-off-outlinesound-on-filledsound-on-outlinesubtitles-cc-filledsubtitles-cc-outlinesubtitles-filledsubtitles-outlinewishlist-activewishlist-inactivezoom-outzoomfacebookgoogleinstagram-filledinstagrammessengerpinterestruntastictiktok-defaulttiktoktwittervkwhatsappyahooyoutube

Damtofflor, sandaler & flip-flop för dam rea

 
[61]
1 / 2
Sida:av 2

Lev friare med damtofflor, sandaler och flip-flops för damer på rea

På sommaren vill man kunna snabbt dra på sig ett par tofflor och gå ut utan krusiduller. Vi har mängder av damtofflor, sandaler och flip-flops för damer på rea som är lätta att bara glida in i. De är perfekta att använda när du åker och badar eller bara ska gå ut i trädgården för att dricka morgonkaffet utomhus. Våra sandalers enkla med geniala design minskar risken för skavsår eftersom de har så få sömmar och är gjorda i riktigt mjuka material. Vårt mål har varit att skapa tofflor som ger dina fötter välförtjänt vila och som känns molnmjuka. Samtidigt är de hållbara och tål vatten, och de är lätta att rengöra och torkar snabbt. Vi har många olika färger att välja mellan så du kan matcha dina sommarkläder.

Rädda sommarkänslan med härliga damtofflor, sandaler och flip-flops på outlet

Vem gillar inte att göra fynd på en riktigt bra rea? Vi på adidas älskar våra damtofflor, sandaler och flip-flops på outlet på grund av att man kan ha dem till så många olika tillfällen. De är oerhört praktiska att ha på sig när du åker och badar eller sticker till simhallen för att motionera. Du kan ha dem på dig när du badar i havet för att skydda fötterna mot vassa stenar och glas, och skulle du råka tappa dem i vattnet så flyter de upp till ytan igen. adidas damtofflor, sandaler och flip-flops på rea är smidiga att ta med sig på semestern då de är lättviktiga och kompakta. Många väljer även att använda dem som tofflor inomhus eller ha dem tillgängliga i hallen om man bara ska ut snabbt för att hämta posten eller liknande. Våra damtofflor, sandaler och flip-flops på rea är helt enkelt ett måste att ha hemma, och nu har vi fina erbjudanden du inte vill missa.