alert-erroralert-infoalert-successalert-warningbroken-imagecheckmarkcontact-emailcontact-phonecustomizationforbiddenlockedpersonalisation-flagpersonalizationrating-activerating-inactivesize-guidetooltipusp-checkmarkIcons/Communication/USP/Cash-deliveryIcons/Communication/USP/Delivery-eveningIcons/Communication/USP/Delivery-same-dayIcons/Communication/USP/Delivery-storeusp-deliveryIcons/Communication/USP/Exchangeusp-free-returnsIcons/Communication/USP/Gift-cardIcons/Communication/USP/KlarnaIcons/Communication/USP/Salearrow-backarrow-downarrow-left-longarrow-leftarrow-right-longarrow-rightarrow-upbag-activebag-inactivecalendar-activecalendar-inactivechatcheckbox-checkmarkcheckmark-fullclipboardclosecross-smalldownloaddropdowneditexpandhamburgerhide-activehide-inactivelocate-targetlockminusnotification-activenotification-inactivepause-shadowpausepin-smallpinplay-shadowplayplusprofilereloadsearchsharewishlist-activewishlist-inactivezoom-outzoomfacebookgoogleinstagram-filledinstagrammessenger-blackmessenger-colorpinterestruntastictwittervkwhatsappyahooyoutube
GRATIS LEVERANS ÖVER SEK250 OCH RETUR INOM 60 DAGAR
Beställ online & hämta upp i butik
adidas

träningstoppar dam

 
[151]
Storleksutbud
Pris
199 kr - 1 399 kr
1991399
1 / 4
Sida:av 4

Träningstoppar för damer

Kreatörerna är en ny, självsäker generation som skriver sina egna regler och uttrycker sin personlighet med sin stil och sina kläder – våra produkter har en sportig, bekväm design som har skapats för din fritid. I våra kollektioner har vi flera designer som är skapade specifikt för dina behov. Iklädd träningstoppar från adidas är du ständigt snygg och bekväm. Med dessa träningstoppar för damer kommer du att vara rätt utrustad.

Märket med de tre ränderna – träningstoppar för damer från adidas

Våra träningstoppar innehåller även bomull, polyester och återvunnen polyester. Bomull är det material som känns skönast mot huden och det får dig inte att börja svettas snabbare. Det passar framförallt för mer avslappnade aktiviteter och som ett ytterlager.

adidas märken – klassisk sportstil för gator och idrottsplatser

Med träningstopparskollektioner som TERREX, Performance och Originals ligger du konstant steget före de senaste trenderna. Söker du den klockrena outfiten för sport och streetstil? adidas Originals-plaggen är värdefulla om du vill skapa en klassisk retrostil. De hjälper dig att förbli autentisk och omdefinierar begreppet stil, alltid och överallt. Performance har skapats för atleter som inte är redo att kompromissa med stilen – retrodesign med ett distinkt fokus på funktion. Snö och regn? Ruggiga vindar? Skumpiga vägar? Inga bekymmer! adidas Terrex är plagg som designats för utomhusaktiviteter. Vi håller dig varm och torr under äventyren på höga höjder och ser till att du står på stadiga fötter.

CLIMAHEAT, CLIMALITE och CLIMAWARM absorberar fukt, håller kylan ute och ger angenäm värme åt alla ansträngda muskler. Tiro, Clima och RDY är våra mest omtyckta kollektioner med träningstoppar. Våra träningstoppar finns i rött, grönt, vinrött och många andra färger.

Vi stöttar sportsmannaanda och nytänkande. Tillsammans kan damer skapa sina egna spelregler och sedan höja ribban än en gång. Som de sanna atleter vi är vet vi att det är detaljerna som gör störst skillnad, vare sig det är före, under och efter träningen. Därför har våra outfits för kvinnor skapats med höga kvalitetskrav för sport och vardagsliv. Låt inget hindra dig när du ägnar dig åt längdskidåkningen, utförsåkningen, snowboardåkningen, triathlonet eller vandringen. Framtiden börjar nu. Välj våra träningstoppar för damer från adidas – nu är stunden inne.