alert-erroralert-infoalert-successalert-warningbroken-imagecheckmarkcontact-emailcontact-phonecustomizationforbiddenlockedpersonalisation-flagpersonalizationrating-activerating-inactivesize-guidetooltipusp-checkmarkIcons/Communication/USP/Cash-deliveryIcons/Communication/USP/Delivery-eveningIcons/Communication/USP/Delivery-same-dayIcons/Communication/USP/Delivery-storeusp-deliveryIcons/Communication/USP/Exchangeusp-free-returnsIcons/Communication/USP/Gift-cardIcons/Communication/USP/KlarnaIcons/Communication/USP/Salespritearrow-backarrow-downarrow-left-longarrow-leftarrow-right-longarrow-rightarrow-upbag-activebag-inactivecalendar-activecalendar-inactivechatcheckbox-checkmarkcheckmark-fullclipboardclosecross-smalldownloaddropdowneditexpandhamburgerhide-activehide-inactivelocate-targetlockminusnotification-activenotification-inactivepause-shadowpausepin-smallpinplay-shadowplayplusprofilereloadsearchsharewishlist-activewishlist-inactivezoom-outzoomfacebookgoogleinstagram-filledinstagrammessenger-blackmessenger-colorpinterestruntastictiktok-defaulttiktoktwittervkwhatsappyahooyoutube
Hoppa till huvudinnehåll
adidas

vit sneakers dam

 
[385]
1 / 9
Sida:av 9

Vita sneakers för damer

Du hittar allt du behöver i adidas skokollektion för damer. Med adidas skor för damer är du alltid först med de senaste trenderna. Dina sneakers jobbar hårt och hjälper dig att göra ett statement. Teknologin och materialen som tagits fram av adidas är skapade för att ge fötterna det stöd de förtjänar. Med dessa vita sneakers för damer kommer du att vara redo.

Märket med de tre ränderna – vita sneakers för damer från adidas

Vi säljer sneakers som består av läder, canvas och läder.

Med våra märken står du i centrum

Upptäck trender som kan bli klassiker i kollektionerna med sneakers från märken som TERREX, Performance och adidas by Stella McCartney. Högt skattade klassiker och innovationer samlade under ett kreativt paraply. Detta hittar du i adidas Originals mångsidiga värld. Performance är produktlinjen för atleter som har höga förväntningar på sig själva och som skapar sina egna regler. Funktionell design och funktion som du kan lita på i alla väder. Det är adidas Terrex. Yohji Yamamotos kläder kännetecknas av den avantgardistiska design som även präglar Y-3-kollektionen. Här ryms ett flertal skiftande texturer och draperingar som formar det legendariska oversizesnittet.

Med teknologier såsom SUMMER., STEALTH och CLOUDFOAM är du rustad för alla situationer. BOOST är den mest reaktiva absorptionen vi någonsin skapat och det innebär maxad kraft i vartenda steg. BOOST ger mer responsiv stötdämpning än något vi tidigare har kunnat erbjuda för att ge maxad kraft i vartenda steg. Vi har utvecklat den flexibla och lätta mellansulan med BOUNCE som ger dig kraft i vartenda steg och håller dig fulltankad med energi. De har inte bara gjort det på gatan utan även på världsscenerna – skor från adidas är hyllade världen över och är ett tydligt statement. Du hittar sneakers i kollektionerna Senseboost, Busenitz och TERREX Free Hiker. Miljöskydd är viktigt för oss. Därför har vi utvecklat Parley. För den här kollektionen har vi bearbetat plast som plockats upp på stränder och i kustområden. Parley kombinerar därmed omsorg om planeten med superfunktionell design. NMD står för progressiv design och kombinerar en urban look med löparinspirerad stil. Vare sig det gäller fritid eller sport kan du alltid ge ditt max tack vare material av hög kvalitet som primeknit eller mesh och innovativa egenskaper.

Vill du skapa dina egna spelregler? Med våra produkter för damer kan du både ha roligt och prestera på topp. Våra outfits för kvinnor har skräddarsytts med kvinnors specifika behov i åtanke. Uppgradera din alldeles egna, autentiska look. Låt inget hindra dig när du ägnar dig åt maratonloppet, triathlonet, tävlingen eller vandringen. Våra skor lämpar sig för grusplaner, inomhusplaner, löpbanor, löpband, gator, terränger och vägar. Visa din alldeles egna stil med vita sneakers för damer från adidas.