alert-erroralert-infoalert-successalert-warningbroken-imagecheckmarkcontact-emailcontact-phonecustomizationforbiddenlockedpersonalisation-flagpersonalizationrating-activerating-inactivesize-guidetooltipusp-checkmarkIcons/Communication/USP/Cash-deliveryIcons/Communication/USP/Delivery-eveningIcons/Communication/USP/Delivery-same-dayIcons/Communication/USP/Delivery-storeusp-deliveryIcons/Communication/USP/Exchangeusp-free-returnsIcons/Communication/USP/Gift-cardIcons/Communication/USP/KlarnaIcons/Communication/USP/Salearrow-backarrow-downarrow-left-longarrow-leftarrow-right-longarrow-rightarrow-upbag-activebag-inactivecalendar-activecalendar-inactivechatcheckbox-checkmarkcheckmark-fullclipboardclosecross-smalldownloaddropdowneditexpandhamburgerhide-activehide-inactivelocate-targetlockminusnotification-activenotification-inactivepause-shadowpausepin-smallpinplay-shadowplayplusprofilereloadsearchsharewishlist-activewishlist-inactivezoom-outzoomfacebookgoogleinstagram-filledinstagrammessenger-blackmessenger-colorpinterestruntastictwittervkwhatsappyahooyoutube
GRATIS LEVERANS ÖVER SEK250 OCH RETUR INOM 60 DAGAR
adidas

vit sweatshirt dam

 
[24]

Vita sweatshirts för damer

Med plagg i äkta adidas-stil visar du tydligt vem som bestämmer hur ditt liv ska levas – du. I våra kollektioner har vi en rad designer som är skapade specifikt för dina behov. Med sweatshirts från adidas är du jämt snygg och bekväm. Våra vita sweatshirts för damer kompletterar din stil.

Märket med de tre ränderna – vita sweatshirts för damer från adidas

Vi har sweatshirts tillverkade av bomull, nylon och polyester. De som är aktiva under dagen behöver kunna förlita sig på att materialet de bär fortsätter att kännas skönt senare under dagen. Bomull är det perfekta materialet för lediga kläder eftersom det är ventilerande och för att man inte svettas så mycket i det.

Med våra märken står du i centrum

Upptäck trender med potential att bli klassiker i kollektionerna med sweatshirts från märken som Originals, Y-3 och Performance. Fortsätt att vara legendarisk med adidas Originals. Märket inspirerar oss att ständigt ifrågasätta status quo trots avslappnade retrovibbar. Performance har skapats för atleter som inte tänker kompromissa med stilen – retrodesign med en distinkt betoning på funktion. Den japanska designern Yohji Yamamotos oversizesnitt är legendariska. Y-3 har en autentisk, tuff och självmedveten image tack vare sina skiftande texturer och generösa draperingar. Superfunktionell teknologi som CLIMALITE, CLIMACHILL och AEROREADY utgör en stadig grund i våra temperaturreglerande material. De underlättar träningen och är ventilerande eller värmande så att du kan hålla en behaglig temperatur när du tränar. Våra kollektioner med sweatshirts inkluderar Fakten, Supernova och RDY.

Människor med nyskapande idéer som transformerar världen – adidas-produkter för damer. Våra outfits för kvinnor har skräddarsytts med kvinnors specifika behov i åtanke. Uppgradera din alldeles egna, autentiska look. Vita sweatshirts för damer från adidas är ditt nya stöd – särskilt om du är beredd att uppnå dina mål varje dag.