alert-erroralert-infoalert-successalert-warningbroken-imagecheckmarkcontact-emailcontact-phonecustomizationforbiddenlockedpersonalisation-flagpersonalizationrating-activerating-inactivesize-guidetooltipusp-checkmarkIcons/Communication/USP/Cash-deliveryIcons/Communication/USP/Delivery-eveningIcons/Communication/USP/Delivery-same-dayIcons/Communication/USP/Delivery-storeusp-deliveryIcons/Communication/USP/Exchangeusp-free-returnsIcons/Communication/USP/Gift-cardIcons/Communication/USP/KlarnaIcons/Communication/USP/Salearrow-backarrow-downarrow-left-longarrow-leftarrow-right-longarrow-rightarrow-upbag-activebag-inactivecalendar-activecalendar-inactivechatcheckbox-checkmarkcheckmark-fullclipboardclosecross-smalldownloaddropdowneditexpandhamburgerhide-activehide-inactivelocate-targetlockminusnotification-activenotification-inactivepause-shadowpausepin-smallpinplay-shadowplayplusprofilereloadsearchsharewishlist-activewishlist-inactivezoom-outzoomfacebookgoogleinstagram-filledinstagrammessenger-blackmessenger-colorpinterestruntastictwittervkwhatsappyahooyoutube
GRATIS LEVERANS ÖVER SEK250 OCH RETUR INOM 60 DAGAR
adidas

vit sandaler dam

 
[30]

Vita sandaler för damer

Med skor från adidas kombinerar du ett autentiskt sportarv med en global streetstil. Med adidas står du på stadiga fötter. Dina sandaler jobbar hårt så att du kan göra ett statement. Teknologin och materialen som tagits fram av adidas har till uppgift att ge fötterna det stöd de förtjänar. Våra vita sandaler för damer kompletterar din stil.

Märket med de tre ränderna – vita tofflor för damer från adidas

Våra sandaler innehåller även syntetläder och textil.

adidas märken – klassisk sportstil för gator och idrottsplatser

Oavsett om det är märken som Originals, Performance eller adidas by Stella McCartney – med adidas-sandaler får du inte bara uppmärksamhet på nästa träning utan också på vägen dit. Fortsätt att vara legendarisk med adidas Originals. Märket inspirerar oss att ständigt ifrågasätta status quo trots lediga retrovibbar. Performance är produktlinjen för atleter som har höga förväntningar på sig själva och som sätter reglerna åt sig själva.

Våra mest innovativa teknologier, som CLOUDFOAM, hjälper dig slå ditt personbästa. Du hittar sandaler i kollektionerna Trefoil, adilette och Tiro. Oberoende av om det är för fritid eller sport kan du alltid ge ditt max tack vare material av hög kvalitet som primeknit eller mesh och innovativa egenskaper.

Vi stöttar sportsmannaanda och nytänkande. Tillsammans kan damer skapa sina egna regler och sedan höja ribban än en gång. Våra outfits för kvinnor har skräddarsytts med kvinnors specifika behov i åtanke. Uppgradera din alldeles egna, autentiska look. 3-Stripes är alltid rätt: för bassäng eller strand. Skor från adidas är extremt allsidiga, det spelar inom roll om det gäller gata och väg. Framtiden börjar nu. Upptäck våra vita sandaler för damer från adidas – nu är stunden inne.