alert-erroralert-infoalert-successalert-warningbroken-imagecheckmarkcontact-emailcontact-phonecustomizationforbiddenlockedpersonalisation-flagpersonalizationrating-activerating-inactivesize-guidetooltipusp-checkmarkIcons/Communication/USP/Cash-deliveryIcons/Communication/USP/Delivery-eveningIcons/Communication/USP/Delivery-same-dayIcons/Communication/USP/Delivery-storeusp-deliveryIcons/Communication/USP/Exchangeusp-free-returnsIcons/Communication/USP/Gift-cardIcons/Communication/USP/KlarnaIcons/Communication/USP/Salearrow-backarrow-downarrow-left-longarrow-leftarrow-right-longarrow-rightarrow-upbag-activebag-inactivecalendar-activecalendar-inactivechatcheckbox-checkmarkcheckmark-fullclipboardclosecross-smalldownloaddropdowneditexpandhamburgerhide-activehide-inactivelocate-targetlockminusnotification-activenotification-inactivepause-shadowpausepin-smallpinplay-shadowplayplusprofilereloadsearchsharewishlist-activewishlist-inactivezoom-outzoomfacebookgoogleinstagram-filledinstagrammessenger-blackmessenger-colorpinterestruntastictwittervkwhatsappyahooyoutube
GRATIS LEVERANS ÖVER SEK250 OCH RETUR INOM 60 DAGAR
adidas

Disney · Ryggsäckar

 
[6]

Sagolika Disney-ryggsäckar i miniformat

Här kan du spana in adidas kollektion med klassiska Disney-ryggsäckar. De är tillverkade i hundra procent polyuretanlaminat eller slätväv i hundra procent polyester och rymmer alla de viktigaste tillhörigheterna du kan tänkas behöva under en händelserik dag. Axelremmarna på dessa Disney-ryggsäckar är gjorda med luftig mesh och går att justera till önskad passform. Där fram finns en ficka med dragkedja och på sidorna finns slip in-fickor där man kan ha vattenflaskor. Förutom huvudfacket finns ett litet ytterfack så att man enkelt kan hålla reda på sina saker. Botten av ryggsäcken är TPE-behandlad och väldigt slitstark, så du lätt kan packa ned matsäck och ett litet ombyte inför den långa skoldagen.

Liva upp den gråa vardagen med en adidas Disney-ryggsäck

Dags att investera i en ny väska inför terminsstarten? En praktisk Disney-ryggsäck från adidas kan vara den ultimata presenten till det filmälskande barnet. Dessa sköna ryggsäckar rymmer mellanmål, böcker, pennor, sudd och mycket mer. Med andra ord så är den perfekt att ha till skolan, till fritids och till utflykterna, och det slitstarka materialet gör att väskorna håller bra för vilda lekar och roliga äventyr. Tack vare de sköna axelremmarna sitter ryggsäcken väldigt bekvämt över axlarna och på ryggen och hänger enkelt med på alla äventyr.

En klockren accessoar för både stora och små

Packa ned matsäcken, ge er ut på utflykt i naturen och dröm er bort till sagornas värld. En söt Disney-ryggsäck med filmiska tryck och mönster är den ultimata accessoaren för alla som älskar film – både stora och små. Den livar definitivt upp i den gråa vardagen och den glänsande designen piffar upp vilken outfit som helst. Storleken på väskan passar perfekt för energiska barn som ska iväg till skolan eller till fritidsaktiviteterna, men även vuxna kan använda den för en trendig look på stan.