alert-erroralert-infoalert-successalert-warningbroken-imagecheckmarkcontact-emailcontact-phonecustomizationforbiddenlockedpersonalisation-flagpersonalizationrating-activerating-inactivesize-guidetooltipusp-checkmarkIcons/Communication/USP/Cash-deliveryIcons/Communication/USP/Delivery-eveningIcons/Communication/USP/Delivery-same-dayIcons/Communication/USP/Delivery-storeusp-deliveryIcons/Communication/USP/Exchangeusp-free-returnsIcons/Communication/USP/Gift-cardIcons/Communication/USP/KlarnaIcons/Communication/USP/Salearrow-backarrow-downarrow-left-longarrow-leftarrow-right-longarrow-rightarrow-upbag-activebag-inactivecalendar-activecalendar-inactivechatcheckbox-checkmarkcheckmark-fullclipboardclosecross-smalldownloaddropdowneditexpandhamburgerhide-activehide-inactivelocate-targetlockminusnotification-activenotification-inactivepause-shadowpausepin-smallpinplay-shadowplayplusprofilereloadsearchsharewishlist-activewishlist-inactivezoom-outzoomfacebookgoogleinstagram-filledinstagrammessenger-blackmessenger-colorpinterestruntastictiktok-defaulttiktoktwittervkwhatsappyahooyoutube
adidas

Lättviktsdunjacka

 
[115]
1 / 3
Sida:av 3

Håll dig varm i en lättviktsdunjacka från adidas

Det är få ytterplagg som slår en dunjacka när det gäller att hålla dig varm och komfortabel under kalla dagar. En lättviktsdunjacka från adidas har en vattenavvisande yta och sömlösa dunkanaler som ger en maximal vatten- och vindavvisande funktion. Yttertyget är tillverkat av en slätväv som består av polyester. Stoppningen består av 80 % av anddun och resterande 20 % är fjädrar. Naturligtvis arbetar adidas med miljövänliga och hållbara material så du kan lindra samvetet.

Praktisk lättviktig dunjacka som kan användas till mycket

En lättviktsdunjacka är ett extremt mångsidigt och användbart plagg. Jackan i sig själv kan användas vid en mängd olika tillfällen och i många olika situationer. En lättviktig puffer-jacka från adidas passar lika bra i sportsammanhang som i vardagslivet. Jackan kan användas som den är, en tunn men varm jacka som passar perfekt under höst- och vårsäsongen, men den går också utmärkt att ha under andra plagg då den är så kroppsnära utformad och värmer så pass bra. Många har till exempel en lättviktsdunjacka eller väst under sin ytterrock eller kappa. Dessa är oftast inte så tjocka men med en lättviktsdunjacka under håller du dig varm samtidigt som du kan se stilig och representabel ut i din finrock.

Ta med din jacka på resan

En puffer-jacka med låg vikt är det perfekta plagget att ta med när du skall ut och resa eller skall utföra andra aktiviteter där du inte har möjlighet att ta med dig speciellt mycket packning eller personliga tillhörigheter. Jackan är väldigt varm och komfortabel, kan användas på många olika sätt och till olika typer av outfits. Men det bästa av allt är att en lättviktsdunjacka inte väger någonting och den tar upp mycket liten plats i ditt bagage. Rulla jackan hårt så blir den otroligt liten. När du sedan skall använda den är det bara att veckla ut den och skaka den lätt så är den klar för användning.