alert-erroralert-infoalert-successalert-warningbroken-imagecheckmarkcontact-emailcontact-phonecustomizationforbiddenlockedpersonalisation-flagpersonalizationrating-activerating-inactivesize-guidetooltipusp-checkmarkIcons/Communication/USP/Cash-deliveryIcons/Communication/USP/Delivery-eveningIcons/Communication/USP/Delivery-same-dayIcons/Communication/USP/Delivery-storeusp-deliveryIcons/Communication/USP/Exchangeusp-free-returnsIcons/Communication/USP/Gift-cardIcons/Communication/USP/KlarnaIcons/Communication/USP/Salearrow-backarrow-downarrow-left-longarrow-leftarrow-right-longarrow-rightarrow-upbag-activebag-inactivecalendar-activecalendar-inactivechatcheckbox-checkmarkcheckmark-fullclipboardclosecross-smalldownloaddropdowneditexpandhamburgerhide-activehide-inactivelocate-targetlockminusnotification-activenotification-inactivepause-shadowpausepin-smallpinplay-shadowplayplusprofilereloadsearchsharewishlist-activewishlist-inactivezoom-outzoomfacebookgoogleinstagram-filledinstagrammessenger-blackmessenger-colorpinterestruntastictwittervkwhatsappyahooyoutube
GRATIS LEVERANS ÖVER SEK250 OCH RETUR INOM 60 DAGAR
adidas

Gråa byxor

 
[73]
1 / 2
Sida:av 2

Gråa byxor för träning och athleisure

Ett par gråa byxor borde finnas i allas träningsgarderob. Grått är en neutral färg som passar till det allra mesta och som gör det lätt att komponera träningsoutfits. Vi har byxor i grått i många olika modeller så du kan hitta ett par som fungerar perfekt till sporten du utövar, oavsett om det är löpning, golf eller pilates. Även om passformen och materialen skiljer sig mellan de olika byxorna har de alla färgen grått gemensamt, samt att de är bekväma och ändamålsenliga. Vår tanke är att du ska kunna fokusera på din sport, och det är lättare att göra det om dina kläder sitter perfekt.

Gråa chinos och andra byxor till vardagen

Vardagen kan vara nog så stressig, det sista vi behöver är problemet att inte veta vad man ska ha på sig. Med ett par av våra gråa chinos, sweatpants eller yogatights har du alltid något bekvämt att slänga på dig som funkar lika bra för träningen som när du behöver sticka och handla eller hämta ungarna på dagis. Dessa gråa byxor gör vardagen lite enklare och går både att matcha med regelrätta träningskläder och vardagsöverdelar som exempelvis munkjackor i grått eller en annan färg som bryter av mot det gråa.

Miljövänliga och funktionella material

Hur byxorna ser ut är viktigt, men man brukar säga att det är insidan som räknas, och det gäller även kläder. Materialen vi använder är så miljövänliga vi bara kan. Vi jobbar till exempel mycket med återvunnen polyester för att minska plasten i haven, och vi använder enbart hållbart odlad bomull för att inte påfresta miljön. Samtidigt som dessa material är bra för vår planet är de även suveräna till träningskläder som behöver vara svala och sköna och hålla länge, så de är även bra för din plånbok.