alert-erroralert-infoalert-successalert-warningbroken-imagecheckmarkcontact-emailcontact-phonecustomizationforbiddenlockedpersonalisation-flagpersonalizationrating-activerating-inactivesize-guidetooltipusp-checkmarkIcons/Communication/USP/Cash-deliveryIcons/Communication/USP/Delivery-eveningIcons/Communication/USP/Delivery-same-dayIcons/Communication/USP/Delivery-storeusp-deliveryIcons/Communication/USP/Exchangeusp-free-returnsIcons/Communication/USP/Gift-cardIcons/Communication/USP/KlarnaIcons/Communication/USP/Salearrow-backarrow-downarrow-left-longarrow-leftarrow-right-longarrow-rightarrow-upbag-activebag-inactivecalendar-activecalendar-inactivechatcheckbox-checkmarkcheckmark-fullclipboardclosecross-smalldownloaddropdowneditexpandhamburgerhide-activehide-inactivelocate-targetlockminusnotification-activenotification-inactivepause-shadowpausepin-smallpinplay-shadowplayplusprofilereloadsearchsharewishlist-activewishlist-inactivezoom-outzoomfacebookgoogleinstagram-filledinstagrammessenger-blackmessenger-colorpinterestruntastictwittervkwhatsappyahooyoutube
GRATIS LEVERANS ÖVER SEK250 OCH RETUR INOM 60 DAGAR
Beställ online & hämta upp i butik
adidas

grå chinos

 
[3]

Grå chinos

Låt inget distrahera dig från att följa din rutin. adidas outfits passar din stil och gör att du kan ta dig an dagens mål med lätthet och energi. Med chinos från adidas är du redo oavsett vad du har för planer. Ikonisk stil möter multifunktionella material och innovativ teknologi gör att du alltid är bekväm när du är på språng. Med dessa gråa chinos kommer du att vara redo.

Skapade för kreatörer – grå chinos från adidas

Våra chinos har tillverkats av nylon och återvunnen polyester. Tycker du att det är viktigt med hållbarhet? Det gör vi också! Det är därför vi använder återvunna material i vår produktion. Det innebär att du både slår ett slag för miljön och för dig själv när du sportar.

Med våra märken står du i centrum

Det spelar ingen roll om det är märken som Performance – med adidas-chinos får du inte bara uppmärksamhet på nästa träningspass utan också på vägen dit. Performance höjer motivationen och lägger framgångarna på en ny nivå. Du hittar chinos i kollektionerna adicross, Ultimate och Ultimate365.

Vi stöttar kreativitet och sportsmannaanda. Tillsammans kan herrar skriva sina egna spelregler och sedan höja ribban än en gång. Grå chinos från adidas är ditt nya stöd – särskilt om du är redo att flytta gränserna varje dag.