alert-erroralert-infoalert-successalert-warningbroken-imagecheckmarkcontact-emailcontact-phonecustomizationforbiddenlockedpersonalisation-flagpersonalizationrating-activerating-inactivesize-guidetooltipusp-checkmarkIcons/Communication/USP/Cash-deliveryIcons/Communication/USP/Delivery-eveningIcons/Communication/USP/Delivery-same-dayIcons/Communication/USP/Delivery-storeusp-deliveryIcons/Communication/USP/Exchangeusp-free-returnsIcons/Communication/USP/Gift-cardIcons/Communication/USP/KlarnaIcons/Communication/USP/Salearrow-backarrow-downarrow-left-longarrow-leftarrow-right-longarrow-rightarrow-upbag-activebag-inactivecalendar-activecalendar-inactivechatcheckbox-checkmarkcheckmark-fullclipboardclosecross-smalldownloaddropdowneditexpandhamburgerhide-activehide-inactivelocate-targetlockminusnotification-activenotification-inactivepause-shadowpausepin-smallpinplay-shadowplayplusprofilereloadsearchsharewishlist-activewishlist-inactivezoom-outzoomfacebookgoogleinstagram-filledinstagrammessenger-blackmessenger-colorpinterestruntastictwittervkwhatsappyahooyoutube
GRATIS LEVERANS ÖVER SEK250 OCH RETUR INOM 60 DAGAR
Beställ online & hämta upp i butik
adidas

grå klänning

 
[4]

Grå klänningar

Med plagg i äkta adidas-stil visar du exakt vem som skriver reglerna för ditt liv – du. I våra kollektioner har vi flera designer som är skapade specifikt för dina krav. Med klänningar från adidas är du alltid bekvämt och snyggt klädd. Med dessa gråa klänningar kommer du att vara rätt utrustad.

Märket med de tre ränderna – grå kjolar från adidas

Vi erbjuder klänningar tillverkade av bomull och återvunnen polyester. De som är aktiva under dagen behöver kunna förlita sig på att materialet de bär fortsätter att kännas skönt vid dagens slut. Bomull är det perfekta materialet för lediga kläder eftersom det är ventilerande och för att man inte svettas så mycket i det.

Med våra märken står du i centrum

Oavsett om det är märken som Originals eller Performance – med adidas-klänningar får du inte bara uppmärksamhet på nästa träning utan också på vägen dit. Performance höjer motivationen och ger fler framgångar på en ny nivå. Fortsätt att vara legendarisk med adidas Originals. Märket inspirerar oss att ständigt ifrågasätta status quo trots avslappnade retrovibbar. Våra kollektioner med klänningar inkluderar Parley, Trefoil och Mygame. Vi vill ha hav som är fria från plast och använder plastavfall för att göra funktionella sportprodukter. I Parley-kollektionen använder vi plastavfall som samlats ihop på stränder och i kustområden som råmaterial.

Vill du skriva dina egna regler? Med våra produkter för damer kan du höja ribban och ha kul. Visa din alldeles egna stil med grå klänningar från adidas.