alert-erroralert-infoalert-successalert-warningbroken-imagecheckmarkcontact-emailcontact-phonecustomizationforbiddenlockedpersonalisation-flagpersonalizationrating-activerating-inactivesize-guidetooltipusp-checkmarkIcons/Communication/USP/Cash-deliveryIcons/Communication/USP/Delivery-eveningIcons/Communication/USP/Delivery-same-dayIcons/Communication/USP/Delivery-storeusp-deliveryIcons/Communication/USP/Exchangeusp-free-returnsIcons/Communication/USP/Gift-cardIcons/Communication/USP/KlarnaIcons/Communication/USP/Salearrow-backarrow-downarrow-left-longarrow-leftarrow-right-longarrow-rightarrow-upbag-activebag-inactivecalendar-activecalendar-inactivechatcheckbox-checkmarkcheckmark-fullclipboardclosecross-smalldownloaddropdowneditexpandhamburgerhide-activehide-inactivelocate-targetlockminusnotification-activenotification-inactivepause-shadowpausepin-smallpinplay-shadowplayplusprofilereloadsearchsharewishlist-activewishlist-inactivezoom-outzoomfacebookgoogleinstagram-filledinstagrammessenger-blackmessenger-colorpinterestruntastictiktok-defaulttiktoktwittervkwhatsappyahooyoutube
adidas

grå ryggsäck

 
[9]
Fotboll Grå Real Madrid ID BackpackFotboll Grå Real Madrid ID Backpack

Real Madrid ID Backpack

Fotboll

Livsstil Grå 032c BackpackLivsstil Grå 032c Backpack

032c Backpack

Livsstil

Barn Originals Grå Marimekko Mini BackpackBarn Originals Grå Marimekko Mini Backpack

Marimekko Mini Backpack

Barn Originals

Grå ryggsäckar

Accessoarer kan vara avgörande. Våra ikoniska kollektioner har designats för att ge dig det stöd du behöver. Det blir alltid mer lustfyllt med adekvat utrustning. Våra gråa ryggsäckar ger dig stil.

Märket med de tre ränderna – grå ryggsäckar från adidas

Nylon, polyester och återvunnen polyester är tre av de material vi använder för att producera våra ryggsäckar.

adidas märken – klassisk sportstil för gator och idrottsplatser

Det spelar ingen roll om det är märken som Originals, Performance eller TERREX – med adidas-ryggsäckar får du inte bara uppmärksamhet på nästa träning utan också på vägen dit. Gamla skatter och innovationer samlade under ett kreativt paraply. Detta hittar du i adidas Originals mångsidiga värld. Performance har skapats för atleter som inte är villiga att kompromissa med stilen – retrodesign med ett tydligt fokus på funktion. Regnigt väder? Ruggiga vindar? Ojämna spår? Oroa dig inte! adidas Terrex är plagg som designats för utomhusaktiviteter. Vi håller dig varm och torr under äventyren på höga höjder och ser till att du står på stadiga fötter. Våra kollektioner med ryggsäckar inkluderar RDY, Trefoil och Clima.

Människor med nyskapande idéer som förändrar världen – adidas-produkter för barn, damer och herrar. Vandring – var beredd när det gäller. Med produkter från adidas är du så förberedd du kan vara för att göra just det. Visa din alldeles personliga stil med grå ryggsäckar från adidas.