alert-erroralert-infoalert-successalert-warningbroken-imagecheckmarkcontact-emailcontact-phonecustomizationforbiddenlockedpersonalisation-flagpersonalizationrating-activerating-inactivesize-guidetooltipusp-checkmarkIcons/Communication/USP/Cash-deliveryIcons/Communication/USP/Delivery-eveningIcons/Communication/USP/Delivery-same-dayIcons/Communication/USP/Delivery-storeusp-deliveryIcons/Communication/USP/Exchangeusp-free-returnsIcons/Communication/USP/Gift-cardIcons/Communication/USP/KlarnaIcons/Communication/USP/Salearrow-backarrow-downarrow-left-longarrow-leftarrow-right-longarrow-rightarrow-upbag-activebag-inactivecalendar-activecalendar-inactivechatcheckbox-checkmarkcheckmark-fullclipboardclosecross-smalldownloaddropdowneditexpandhamburgerhide-activehide-inactivelocate-targetlockminusnotification-activenotification-inactivepause-shadowpausepin-smallpinplay-shadowplayplusprofilereloadsearchsharewishlist-activewishlist-inactivezoom-outzoomfacebookgoogleinstagram-filledinstagrammessenger-blackmessenger-colorpinterestruntastictwittervkwhatsappyahooyoutube
GRATIS LEVERANS ÖVER SEK250 OCH RETUR INOM 60 DAGAR
adidas

gråa shorts

 
[83]
1 / 2
Sida:av 2

Grå shorts

Kreatörerna är en ny, självsäker generation som bestämmer sina egna regler och uttrycker sin personlighet med sin stil och sina kläder – våra produkter är sportiga och bekväma och har skapats för din fritid. Kläder med adidas legendariska logotyp är ett självklart inslag i sportvärlden och inom streetmodet. Våra shorts har en obestridlig Trefoil-design. Alla grå shorts från adidas är designade för att komplettera din aktiva livsstil.

Skapade för kreatörer – grå shorts från adidas

Bomull, nylon och polyester är tre av de material vi använder för att producera våra shorts. De som håller tempot uppe under dagen behöver kunna lita på att materialet de bär fortfarande känns bra på kvällen. Bomull är det idealiska materialet för lediga kläder eftersom det är ventilerande och för att man inte svettas så lätt i det.

adidas märken – klassisk sportstil för gator och idrottsplatser

Upptäck trender som kan bli klassiker i kollektionerna med shorts från märken som Athletics, Originals och Performance. Kallt väder? Hårda vindar? Ojämna spår? Inga problem! adidas Terrex är plagg som designats för utomhusaktiviteter. Vi håller dig torr och varm under äventyren i bergen och ser till att du står på stadiga fötter. Performance höjer motivationen och lägger framgångarna på en ny nivå. Uppskattade klassiker och innovationer sammanförda under ett kreativt paraply. Detta hittar du i adidas Originals mångskiftande värld.

Med teknologier såsom TECHFIT är du rustad för varje situation. Håll dig sval. Håll dig fokuserad. Ge allt under träningen med ventilerande material och superfunktionella teknologier som CLIMACOOL, HEAT.RDY och AEROREADY. Trefoil, Ultimate365 och ID är våra mest omtyckta kollektioner med shorts. Vi kämpar för plastfria hav och gör funktionella sportprodukter av plastavfall. Parley är en kollektion där vi använder plastavfall som plockats upp på stränder och i kustområden som råmaterial.

Vi stöttar sportsmannaanda och nytänkande. Tillsammans kan barn, damer och herrar skriva sina egna spelregler och sedan höja ribban än en gång. Låt inte utrustningen hindra dig när du ägnar dig åt maratonloppet, tävlingen eller vandringen. Framtiden börjar idag. Plocka fram våra gråa shorts från adidas – nu är stunden inne.