alert-erroralert-infoalert-successalert-warningbroken-imagecheckmarkcontact-emailcontact-phonecustomizationforbiddenlockedpersonalisation-flagpersonalizationrating-activerating-inactivesize-guidetooltipusp-checkmarkIcons/Communication/USP/Cash-deliveryIcons/Communication/USP/Delivery-eveningIcons/Communication/USP/Delivery-same-dayIcons/Communication/USP/Delivery-storeusp-deliveryIcons/Communication/USP/Exchangeusp-free-returnsIcons/Communication/USP/Gift-cardIcons/Communication/USP/KlarnaIcons/Communication/USP/Salearrow-backarrow-downarrow-left-longarrow-leftarrow-right-longarrow-rightarrow-upbag-activebag-inactivecalendar-activecalendar-inactivechatcheckbox-checkmarkcheckmark-fullclipboardclosecross-smalldownloaddropdowneditexpandhamburgerhide-activehide-inactivelocate-targetlockminusnotification-activenotification-inactivepause-shadowpausepin-smallpinplay-shadowplayplusprofilereloadsearchsharewishlist-activewishlist-inactivezoom-outzoomfacebookgoogleinstagram-filledinstagrammessenger-blackmessenger-colorpinterestruntastictwittervkwhatsappyahooyoutube
GRATIS LEVERANS ÖVER SEK250 OCH RETUR INOM 60 DAGAR
Beställ online & hämta upp i butik
adidas

gra strumpor

 
[14]

Grå strumpor

Kreatörerna är en ny, kaxig generation som bestämmer sina egna regler och uttrycker sin personlighet med hjälp av sin stil och sina kläder – våra produkter har en bekväm, sportig look som har skapats för din fritid. Detaljerna är avgörande för att vi ska kunna ta oss vidare. Strumpor från adidas hjälper dig till nästa nivå. Våra gråa strumpor kompletterar din stil.

Märket med de tre ränderna – grå strumpor från adidas

Vi erbjuder strumpor som består av bomull och polyester. De som håller tempot uppe under dagen behöver kunna förlita sig på att materialet de bär fortfarande känns skönt när dagen är över. Bomull är det fulländade materialet för lediga kläder eftersom det är ventilerande och för att man inte svettas så lätt i det.

Våra märken kombinerar streetstil med behoven hos atleter

Det spelar ingen roll om det är märken som Performance eller Originals – med adidas-strumpor får du inte bara uppmärksamhet på nästa träningspass utan också på vägen dit. Söker du den optimala outfiten för sport och streetstil? adidas Originals-plaggen är oumbärliga om du vill skapa en klassisk retrostil. De hjälper dig att förbli autentisk och omdefinierar begreppet stil, alltid och överallt. Performance är produktlinjen för atleter som har extremt höga förväntningar på sig själva och som skapar sina egna regler. adicolor och Essentials är våra mest omtyckta kollektioner med strumpor.

Vill du bryta mot reglerna och sedan skriva egna? Med våra produkter för barn, damer och herrar kan du höja ribban och ha kul. Framtiden börjar nu. Skaffa våra gråa strumpor från adidas – nu är stunden inne.