alert-erroralert-infoalert-successalert-warningbroken-imagecheckmarkcontact-emailcontact-phonecustomizationforbiddenlockedpersonalisation-flagpersonalizationrating-activerating-inactivesize-guidetooltipusp-checkmarkIcons/Communication/USP/Cash-deliveryIcons/Communication/USP/Delivery-eveningIcons/Communication/USP/Delivery-same-dayIcons/Communication/USP/Delivery-storeusp-deliveryIcons/Communication/USP/Exchangeusp-free-returnsIcons/Communication/USP/Gift-cardIcons/Communication/USP/KlarnaIcons/Communication/USP/Salearrow-backarrow-downarrow-left-longarrow-leftarrow-right-longarrow-rightarrow-upbag-activebag-inactivecalendar-activecalendar-inactivechatcheckbox-checkmarkcheckmark-fullclipboardclosecross-smalldownloaddropdowneditexpandhamburgerhide-activehide-inactivelocate-targetlockminusnotification-activenotification-inactivepause-shadowpausepin-smallpinplay-shadowplayplusprofilereloadsearchsharewishlist-activewishlist-inactivezoom-outzoomfacebookgoogleinstagram-filledinstagrammessenger-blackmessenger-colorpinterestruntastictiktok-defaulttiktoktwittervkwhatsappyahooyoutube
adidas

graa toppar

 
[25]

Grå toppar

Nu har vi dessutom gett vår genuina adidas-stil en modern uppdatering så att du är bekväm och har rätt look i våra plagg även när du är ute och rör dig på fritiden. Våra toppar har precis rätt stil för dig och dina behov så att du får möjlighet att nå din unika potential. Med dessa gråa toppar kommer du att vara redo.

Skapade för kreatörer – grå toppar från adidas

Våra toppar är tillverkade av bomull, polyester och återvunnen nylon. De som håller tempot uppe under dagen behöver kunna förlita sig på att materialet de bär fortfarande känns bra på kvällen. Bomull är det perfekta materialet för lediga kläder eftersom det är ventilerande och för att man inte svettas så mycket i det.

Våra märken kombinerar streetstil med behoven hos atleter

Upptäck trender som kan bli klassiker i kollektionerna med toppar från märken som Athletics, Originals och TERREX. Högt skattade klassiker och innovationer förenade under ett kreativt paraply. Detta hittar du i adidas Originals mångsidiga värld. Performance höjer motivationen och ger större framgångar på en ny nivå. Kallt väder? Ruggiga vindar? Ojämna spår? Inga bekymmer! adidas Terrex är plagg som designats för utomhusaktiviteter. Vi håller dig varm och torr under bergsäventyren och ser till att du står på stadiga fötter. Håll dig sval. Håll dig fokuserad. Ge allt under träningen med ventilerande material och superfunktionella teknologier som CLIMALITE, CLIMACHILL och AEROREADY. Warpknit, Injection Pack och ZNE är våra populära kollektioner med toppar. Vi vill ha plastfria hav och gör funktionella sportprodukter av plastavfall. Parley är en kollektion där vi använder plastavfall som samlats ihop på stränder och i kustområden som råmaterial.

Människor som tänker i nya banor för att förändra världen – adidas-produkter för damer och herrar. Låt inget hindra dig när du ägnar dig åt tävlingen eller vandringen. Grå toppar från adidas är ditt nya stöd – särskilt om du är villig att slå ditt personbästa varje dag.