alert-erroralert-infoalert-successalert-warningbroken-imagecheckmarkcontact-emailcontact-phonecustomizationforbiddenlockedpersonalisation-flagpersonalizationrating-activerating-inactivesize-guidetooltipusp-checkmarkIcons/Communication/USP/Cash-deliveryIcons/Communication/USP/Delivery-eveningIcons/Communication/USP/Delivery-same-dayIcons/Communication/USP/Delivery-storeusp-deliveryIcons/Communication/USP/Exchangeusp-free-returnsIcons/Communication/USP/Gift-cardIcons/Communication/USP/KlarnaIcons/Communication/USP/Salearrow-backarrow-downarrow-left-longarrow-leftarrow-right-longarrow-rightarrow-upbag-activebag-inactivecalendar-activecalendar-inactivechatcheckbox-checkmarkcheckmark-fullclipboardclosecross-smalldownloaddropdowneditexpandhamburgerhide-activehide-inactivelocate-targetlockminusnotification-activenotification-inactivepause-shadowpausepin-smallpinplay-shadowplayplusprofilereloadsearchsharewishlist-activewishlist-inactivezoom-outzoomfacebookgoogleinstagram-filledinstagrammessenger-blackmessenger-colorpinterestruntastictwittervkwhatsappyahooyoutube
GRATIS LEVERANS ÖVER SEK250 OCH RETUR INOM 60 DAGAR
adidas

grå väska

 
[37]

Grå väskor

adidas accessoarer har de rätta egenskaperna så att du kan fokusera på nästa mål. adidas bidrar med mängder av motivation för att du ska hålla igång. Även om du inte är på språng mot träningen kan du alltid betrakta livet med sportfokuserad blick med våra tillbehör. På dagens schema står det sport! Våra väskor rymmer hela träningsutrustningen. De har en lång rad fack och fickor med dragkedja för att ge dig möjlighet att organisera saker på ditt sätt. Med dessa gråa väskor kommer du att vara redo.

Skapade för kreatörer – grå väskor från adidas

Våra väskor är tillverkade av nylon, polyester och återvunnen polyester.

adidas märken – klassisk sportstil för gator och idrottsplatser

Oavsett om det är märken som TERREX, Originals eller Performance – med adidas-väskor får du inte bara uppmärksamhet på nästa träning utan också på vägen dit. Uppskattade klassiker och innovationer förenade under ett kreativt paraply. Detta hittar du i adidas Originals mångsidiga värld. Performance är framtagen för atleter som inte vill kompromissa med stilen – retrodesign med ett tydligt fokus på funktion. Söker du efter funktionell design och funktion som du kan lita på under alla förhållanden? adidas Terrex har designats för utomhusaktiviteter och är den optimala följeslagaren. Våra kollektioner med väskor inkluderar Clima, Essentials och RDY.

Vi stöttar kreativitet och sportsmannaanda. Tillsammans kan barn, damer och herrar skapa sina egna spelregler och sedan höja ribban än en gång. Låt inget hindra dig när du ägnar dig åt maratonloppet eller vandringen. Visa din alldeles individuella stil med grå väskor från adidas.