alert-erroralert-infoalert-successalert-warningbroken-imagecheckmarkcontact-emailcontact-phonecustomizationforbiddenlockedpersonalisation-flagpersonalizationrating-activerating-inactivesize-guidetooltipusp-checkmarkIcons/Communication/USP/Cash-deliveryIcons/Communication/USP/Delivery-eveningIcons/Communication/USP/Delivery-same-dayIcons/Communication/USP/Delivery-storeusp-deliveryIcons/Communication/USP/Exchangeusp-free-returnsIcons/Communication/USP/Gift-cardIcons/Communication/USP/KlarnaIcons/Communication/USP/Salearrow-backarrow-downarrow-left-longarrow-leftarrow-right-longarrow-rightarrow-upbag-activebag-inactivecalendar-activecalendar-inactivechatcheckbox-checkmarkcheckmark-fullclipboardclosecross-smalldownloaddropdowneditexpandhamburgerhide-activehide-inactivelocate-targetlockminusnotification-activenotification-inactivepause-shadowpausepin-smallpinplay-shadowplayplusprofilereloadsearchsharewishlist-activewishlist-inactivezoom-outzoomfacebookgoogleinstagram-filledinstagrammessenger-blackmessenger-colorpinterestruntastictiktok-defaulttiktoktwittervkwhatsappyahooyoutube
adidas

Gröna byxor

 
[65]
Pris
246 kr - 2 149 kr
2462149
1 / 2
Sida:av 2

Gröna byxor skapar en naturlig och härlig känsla

Du kommer säkert ihåg när man övade på att rimma på de olika färgerna och så fort det kom till "grönt" så rimmade det alltid med "skönt", och visst är färgen härlig? Att grön är mångas favoritfärg är inte en överraskning då naturen runtomkring oss är mestadels grön och det finns inget som är så naturligt som naturen den själv. Att träna utomhus, speciellt när det är fint väder känns många gånger lyxigt och nu kan du till och med smälta in i miljön runtomkring dig med ett par gröna byxor. Det bästa av allt är att de kommer i flera olika modeller, nyanser och även mönster så att du kan investera i ett par som passar den sport som står dig närmast hjärtat.

Khaki byxor som hjälper dig reglera din kroppstemperatur

Med ett par gröna byxor kan du enkelt hålla dig varm på lite kyligare dagar, dock händer det att man snabbt blir varm när man är upptagen med ett högintensivt träningspass, och då kan det vara skönt att ha alternativet att kunna ta av khaki byxorna snabbt innan man blir allt för överhettad. Tack vare smarta inbyggda dragkedjor vid anklarna på några av våra gröna byxor blir det enkelt att ta på och av dessa vid växlande temperaturer. Du kan välja mellan en ledig, normal eller åtsittande passform beroende på vad dina byxor används till. Använd dina träningsbyxor till vardags och gå direkt till träningslokalen utan att behöva byta om, glöm bort att man inte kan klä sig bekvämt och snyggt för det är fullt möjligt. Om du är ute på golfbanan hela dagen kan du glädjas med att byxorna anpassade för golfturen kommer med UV-skydd på UPF 50+ som hjälper till att skydda dig från solens starka strålar.