alert-erroralert-infoalert-successalert-warningbroken-imagecheckmarkcontact-emailcontact-phonecustomizationforbiddenlockedpersonalisation-flagpersonalizationrating-activerating-inactivesize-guidetooltipusp-checkmarkIcons/Communication/USP/Cash-deliveryIcons/Communication/USP/Delivery-eveningIcons/Communication/USP/Delivery-same-dayIcons/Communication/USP/Delivery-storeusp-deliveryIcons/Communication/USP/Exchangeusp-free-returnsIcons/Communication/USP/Gift-cardIcons/Communication/USP/KlarnaIcons/Communication/USP/Salearrow-backarrow-downarrow-left-longarrow-leftarrow-right-longarrow-rightarrow-upbag-activebag-inactivecalendar-activecalendar-inactivechatcheckbox-checkmarkcheckmark-fullclipboardclosecross-smalldownloaddropdowneditexpandhamburgerhide-activehide-inactivelocate-targetlockminusnotification-activenotification-inactivepause-shadowpausepin-smallpinplay-shadowplayplusprofilereloadsearchsharewishlist-activewishlist-inactivezoom-outzoomfacebookgoogleinstagram-filledinstagrammessenger-blackmessenger-colorpinterestruntastictiktok-defaulttiktoktwittervkwhatsappyahooyoutube
adidas

Gröna Gazelle

 
[3]
Boys Originals Grön Gazelle ShoesBoys Originals Grön Gazelle Shoes

Gazelle Shoes

Boys Originals

Klassiska adidas gröna Gazelle för både träning och vardag

adidas Gazelle är en av de mest klassiska silhuetterna ur kollektionen av träningsskor. Skon togs från början fram som en fotbollsko under 60-talet men blev snabbt en grund i adidas skokollektion och en sneakermodell som var användningsbar till en mängd olika aktiviteter. Skon har även blivit populär som vardagssko då den både har en snygg och klassisk sportstil samt ger dig bekväma steg. Välj ett par adidas gröna Gazelle för en snygg färgklick till din tränings- eller vardagsstil. Med skornas retrolook i mocka och tandade 3-Stripes längs med sidan får du en av de mest ikoniska adidasskorna vilket ger dig en tidlös sportstil.

Gazelle adidas för bekväma steg

adidas gröna Gazelle har en låg skärning runt ankeln vilket ger dig ordentligt med rörelsefrihet. Den mjuka ovandelen i mocka formar sig efter din fot och med skornas snörning kan du därför skapa en fotnära passform som ger lätta steg. Koppsulan i gummi ger dig ordentligt med grepp på underlaget för säkra steg vare sig du använder skorna utomhus eller inne på gymmet. Med ett par adidas strumpor får du extra bra passform i skorna och slipper friktion som kan ge skav.

adidas gröna Gazelle för snygg stil

Med ett par gröna adidas Gazelle får du inte bara bekväma och sköna steg, men även en snygg färgklick som du lätt kan matcha till dina adidas träningskläder. adidas har en stor kollektion av träningskläder som passar till en mängd olika träningsformer. Du hittar bland annat träningskläder specifikt för löpning, gymträning, crossträning och cykling. Matcha dina gröna Gazelle-skor till rätt träningskläder för din sport för att kunna prestera på topp i snygg sportstil. Ett par gröna sneakers passar bra till minimalistiska färgval som svarta och vita färger men går även lätt att matcha till både pasteller och klara färger för en färggrann look.