alert-erroralert-infoalert-successalert-warningbroken-imagecheckmarkcontact-emailcontact-phonecustomizationforbiddenlockedpersonalisation-flagpersonalizationrating-activerating-inactivesize-guidetooltipusp-checkmarkIcons/Communication/USP/Cash-deliveryIcons/Communication/USP/Delivery-eveningIcons/Communication/USP/Delivery-same-dayIcons/Communication/USP/Delivery-storeusp-deliveryIcons/Communication/USP/Exchangeusp-free-returnsIcons/Communication/USP/Gift-cardIcons/Communication/USP/KlarnaIcons/Communication/USP/Salearrow-backarrow-downarrow-left-longarrow-leftarrow-right-longarrow-rightarrow-upbag-activebag-inactivecalendar-activecalendar-inactivechatcheckbox-checkmarkcheckmark-fullclipboardclosecross-smalldownloaddropdowneditexpandhamburgerhide-activehide-inactivelocate-targetlockminusnotification-activenotification-inactivepause-shadowpausepin-smallpinplay-shadowplayplusprofilereloadsearchsharewishlist-activewishlist-inactivezoom-outzoomfacebookgoogleinstagram-filledinstagrammessenger-blackmessenger-colorpinterestruntastictiktok-defaulttiktoktwittervkwhatsappyahooyoutube
adidas

Gröna hoodies

 
[44]
Pris
300 kr - 2 699 kr
3002699

Komplettera garderoben med adidas gröna hoodies

En varm och skön hoodie är ett kärt klädesplagg i många garderober. Huvtröjor används som överdragströja från gympasset, hänget med vännerna, resan till jobbet, ett bekvämt klädesplagg till myskvällen hemma i soffan och självklart så mycket mer. I adidas urval av gröna hoodies finns allt från 70-talsinspirerande hoodies i minimalistiskt utseende perfekta att kombinera med andra kläder i garderoben, till huvtröjor i klassisk adidas anda med tidlös 3-Stripes look eller ikonisk Trefoil-logga runt bröstområdet. Givetvis är det viktigt att tröjorna passar just din överkropp. Därför har adidas ett brett utbud av storlekar som passar de allra flesta i normal, ledig eller åtsittande kroppsutformning. I kombination med egenskaper som ribbade muddar samt djupa förvaringsfickor för accessoarer som mobil, nycklar eller plånbok, kan du vara säker på att du hittar en grön hoodie för just din livsstil.

En snygg grön hoodie för både vardagsbruk och uppvärmningen

När kylan knackar på dörren kan det kännas lite motigt att träna eller gå till gymmet. Då adidas gröna hoodies kanske inte kan hjälpa med pepptalket, håller de fortfarande dig varm under kalla vinter- eller höstkvällar. Ribbade fåll och muddar håller dessutom händerna fria, så du kan lyfta vikter utan att tröjan är i vägen. På grund av huvtröjans stilrena yttre passar gröna hoodies med många andra kläder i adidas breda utbud, perfekt för vardagsärenden. Utöver en skön tröja för ärenden i vardagen passar de även utmärkt att bära under uppvärmningen innan fotbollsmatchen.

Initiativ som skapar en bättre miljö

Som med resten av adidas kläder är huvtröjorna i sortimentet lätta att sköta om. Så länge du följer tvättinstruktionerna under produktbeskrivningen ska det inte vara något problem. Många kläder är dessutom tillverkade av återvunnet material, så du kan ta dig an vardagen med stil och samtidigt värna om jordens vackra natur.