alert-erroralert-infoalert-successalert-warningbroken-imagecheckmarkcontact-emailcontact-phonecustomizationforbiddenlockedpersonalisation-flagpersonalizationrating-activerating-inactivesize-guidetooltipusp-checkmarkIcons/Communication/USP/Cash-deliveryIcons/Communication/USP/Delivery-eveningIcons/Communication/USP/Delivery-same-dayIcons/Communication/USP/Delivery-storeusp-deliveryIcons/Communication/USP/Exchangeusp-free-returnsIcons/Communication/USP/Gift-cardIcons/Communication/USP/KlarnaIcons/Communication/USP/Salearrow-backarrow-downarrow-left-longarrow-leftarrow-right-longarrow-rightarrow-upbag-activebag-inactivecalendar-activecalendar-inactivechatcheckbox-checkmarkcheckmark-fullclipboardclosecross-smalldownloaddropdowneditexpandhamburgerhide-activehide-inactivelocate-targetlockminusnotification-activenotification-inactivepause-shadowpausepin-smallpinplay-shadowplayplusprofilereloadsearchsharewishlist-activewishlist-inactivezoom-outzoomfacebookgoogleinstagram-filledinstagrammessenger-blackmessenger-colorpinterestruntastictwittervkwhatsappyahooyoutube
GRATIS LEVERANS ÖVER SEK250 OCH RETUR INOM 60 DAGAR
adidas

Gröna klänningar

 
[2]

Känn dig feminin och sportig i gröna klänningar

Grön är den färgen som vi ser bäst av alla och som hjälper att hålla oss lugna, iallafall om vi ska tro på den västländska färgpsykologin. Att hålla sig lugn i ett stressigt och ibland överväldigande samhälle är viktigt för att kunna fokusera på träningspasset och utesluta allt annat runtomkring oss för att kunna nå det nya personliga rekordet. Oavsett om du är en person som gillar en lössittande eller åtsittande klänning så finns det en modell som passar dig. Gör dig redo för tennis- eller golfpasset eller varför inte ha på en sportig, cool och feminin klänning på vardagen.

Gröna klänningar som kan bäras på flera sätt

Våra gröna klänningar kommer i flera olika modeller, allt från en överdimensionerad t-shirt-klänning till en mer åtsittande modell med tunna axelband. Något som de olika modellerna har gemensamt är att du håller dig sval när värmen står på. Dessutom kommer vissa av våra gröna klänningar med meshinfällningar och AEROREADY som fungerar fuktabsorberande och som hjälper att hålla dig torr i de mest intensiva ögonblicken. Om du har svårt att bestämma dig för vilken stil som passar dig så har vi modeller som du kan välja om du vill bära de som en t-shirt eller som en klänning. Om du vill ha en klänning med lite mer feminin känsla borde du garanterat satsa på en modell med en söt volang eller varför inte en med off-shoulder? Det är endast du som sätter stopp för din egen fantasi och kreativitet men vi vet att du kommer dominera även utanför planen precis som de kvinnliga proffsatleterna. Vi tycker även att det är väldigt viktigt att man är snäll mot sin omgivning och har därför försökt tillverka våra gröna klänningar i grönt material bland annat genom att använda återvunnen polyester, nylonavfall insamlat från stränderna och ett samarbete med Better Cotton Initiative för att förbättra den globala bomullsproduktionen.