alert-erroralert-infoalert-successalert-warningbroken-imagecheckmarkcontact-emailcontact-phonecustomizationforbiddenlockedpersonalisation-flagpersonalizationrating-activerating-inactivesize-guidetooltipusp-checkmarkIcons/Communication/USP/Cash-deliveryIcons/Communication/USP/Delivery-eveningIcons/Communication/USP/Delivery-same-dayIcons/Communication/USP/Delivery-storeusp-deliveryIcons/Communication/USP/Exchangeusp-free-returnsIcons/Communication/USP/Gift-cardIcons/Communication/USP/KlarnaIcons/Communication/USP/Salearrow-backarrow-downarrow-left-longarrow-leftarrow-right-longarrow-rightarrow-upbag-activebag-inactivecalendar-activecalendar-inactivechatcheckbox-checkmarkcheckmark-fullclipboardclosecross-smalldownloaddropdowneditexpandhamburgerhide-activehide-inactivelocate-targetlockminusnotification-activenotification-inactivepause-shadowpausepin-smallpinplay-shadowplayplusprofilereloadsearchsharewishlist-activewishlist-inactivezoom-outzoomfacebookgoogleinstagram-filledinstagrammessenger-blackmessenger-colorpinterestruntastictwittervkwhatsappyahooyoutube
adidas

gron klader

 
[514]
1 / 11
Sida:av 11

Gröna kläder

Kreatörerna är en ny, självmedveten generation som skapar sina egna regler och uttrycker sin personlighet via sin stil och sina kläder – våra produkter har en bekväm, sportig look som har skapats för din fritid. Våra kläder har exakt rätt stil för dig och dina behov, vilket innebär att du har möjlighet att nå din unika potential. Med dessa gröna kläder kommer du att vara redo.

Skapade för kreatörer – gröna kläder från adidas

Våra kläder innehåller även bomull, nylon och polyester. Bomull är det material som känns bäst mot huden och det får dig inte att börja svettas snabbare. Det lämpar sig framförallt för mer avslappnade aktiviteter och som ett ytterlager.

Våra märken kombinerar streetstil med behoven hos atleter

Oavsett om det är märken som TERREX, adidas by Stella McCartney eller Performance – med adidas-kläder får du inte bara uppmärksamhet på nästa träning utan också på vägen dit. Söker du den klockrena outfiten för streetstil och sport? adidas Originals-plaggen är oumbärliga om du vill skapa en klassisk retrostil. De hjälper dig att förbli autentisk och omdefinierar begreppet stil, alltid och överallt. Performance höjer motivationen och ger fler framgångar på en ny nivå. Regnigt väder? Hårda vindar? Skumpiga vägar? Inga bekymmer! adidas Terrex är plagg som designats för utomhusaktiviteter. Vi håller dig varm och torr under äventyren i bergen och ser till att du står på stadiga fötter.

Våra mest innovativa teknologier, som TECHFIT, hjälper dig slå ditt personbästa. Håll dig sval. Håll dig fokuserad. Ge allt under träningspasset med ventilerande material och superfunktionella teknologier som CLIMAWARM, CLIMACOOL och CLIMACHILL. Tiro, Trefoil och Condivo är våra mest välkända kollektioner med kläder. Det är viktigt för oss att skydda planeten. Det är därför vi har utvecklat Parley. För den här kollektionen har vi bearbetat plast som samlats ihop på stränder och i kustområden. Parley kombinerar därmed omsorg om planeten med superfunktionell design.

Vill du skriva dina egna regler? Med våra produkter för barn, damer och herrar kan du höja ribban och ha kul. 3-Stripes är alltid rätt: för maratonlopp, strand, tävling eller vandring. Gröna kläder från adidas är ditt nya stöd – särskilt om du är beredd att sätta nya mål varje dag.