alert-erroralert-infoalert-successalert-warningbroken-imagecheckmarkcontact-emailcontact-phonecustomizationforbiddenlockedpersonalisation-flagpersonalizationrating-activerating-inactivesize-guidetooltipusp-checkmarkIcons/Communication/USP/Cash-deliveryIcons/Communication/USP/Delivery-eveningIcons/Communication/USP/Delivery-same-dayIcons/Communication/USP/Delivery-storeusp-deliveryIcons/Communication/USP/Exchangeusp-free-returnsIcons/Communication/USP/Gift-cardIcons/Communication/USP/KlarnaIcons/Communication/USP/Salearrow-backarrow-downarrow-left-longarrow-leftarrow-right-longarrow-rightarrow-upbag-activebag-inactivecalendar-activecalendar-inactivechatcheckbox-checkmarkcheckmark-fullclipboardclosecross-smalldownloaddropdowneditexpandhamburgerhide-activehide-inactivelocate-targetlockminusnotification-activenotification-inactivepause-shadowpausepin-smallpinplay-shadowplayplusprofilereloadsearchsharewishlist-activewishlist-inactivezoom-outzoomfacebookgoogleinstagram-filledinstagrammessenger-blackmessenger-colorpinterestruntastictiktok-defaulttiktoktwittervkwhatsappyahooyoutube
adidas

grön polotröja

 
[13]

Gröna polotröjor

Nu har vi dessutom gett vår genuina adidas-stil en modern uppdatering så att du är bekväm och har rätt look i våra plagg även när du är på språng på fritiden. Polotröjor från adidas sitter perfekt och blir ett obligatoriskt lagerplagg. Alla gröna polotröjor från adidas är designade för att komplettera din aktiva livsstil.

Skriv dina egna regler – gröna polotröjor från adidas

Bomull och återvunnen polyester är två av de material vi använder för att producera våra polotröjor. Bomull är det material som känns behagligast mot huden och det får dig inte att svettas snabbare. Det passar framförallt för mindre ansträngande aktiviteter och som ett ytterlager.

Våra märken kombinerar streetstil med behoven hos atleter

Det spelar ingen roll om det är märken som Originals eller Performance – med adidas-polotröjor gör du inte enbart intryck på nästa träning utan också på vägen dit. Förbli legendarisk med adidas Originals. Märket inspirerar oss att ständigt ifrågasätta status quo trots avslappnade retrovibbar. Performance är produktlinjen för atleter som har extremt höga förväntningar på sig själva och som sätter reglerna åt sig själva. Håll dig sval. Håll dig fokuserad. Ge allt under träningspasset med ventilerande material och superfunktionella teknologier som CLIMACOOL, AEROREADY och CLIMALITE. Clima, Samstag och Mygame är våra populära kollektioner med polotröjor.

Vi stöttar sportsmannaanda och nytänkande. Tillsammans kan herrar skapa sina egna spelregler och sedan höja ribban än en gång. Visa din alldeles personliga stil med gröna polotröjor från adidas.