alert-erroralert-infoalert-successalert-warningbroken-imagecheckmarkcontact-emailcontact-phonecustomizationforbiddenlockedpersonalisation-flagpersonalizationrating-activerating-inactivesize-guidetooltipusp-checkmarkIcons/Communication/USP/Cash-deliveryIcons/Communication/USP/Delivery-eveningIcons/Communication/USP/Delivery-same-dayIcons/Communication/USP/Delivery-storeusp-deliveryIcons/Communication/USP/Exchangeusp-free-returnsIcons/Communication/USP/Gift-cardIcons/Communication/USP/KlarnaIcons/Communication/USP/Salearrow-backarrow-downarrow-left-longarrow-leftarrow-right-longarrow-rightarrow-upbag-activebag-inactivecalendar-activecalendar-inactivechatcheckbox-checkmarkcheckmark-fullclipboardclosecross-smalldownloaddropdowneditexpandhamburgerhide-activehide-inactivelocate-targetlockminusnotification-activenotification-inactivepause-shadowpausepin-smallpinplay-shadowplayplusprofilereloadsearchsharewishlist-activewishlist-inactivezoom-outzoomfacebookgoogleinstagram-filledinstagrammessenger-blackmessenger-colorpinterestruntastictwittervkwhatsappyahooyoutube
GRATIS LEVERANS ÖVER SEK250 OCH RETUR INOM 60 DAGAR
Beställ online & hämta upp i butik
adidas

gröna strumpor

 
[6]
Barn Sports Grön Disney Princesses Primegreen Socks 3 PairsBarn Sports Grön Disney Princesses Primegreen Socks 3 Pairs

Disney Princesses Primegreen Socks 3 Pairs

Barn Sports

Gröna strumpor

Kreatörerna är en ny, kaxig generation som skapar sina egna regler och uttrycker sin personlighet via sin stil och sina kläder – våra produkter har en sportig, bekväm design som har skapats för din fritid. Upptäck innovatören i dig och visa vad du går för – med strumpor från adidas. Med dessa gröna strumpor kommer du att vara redo.

Sätt upp dina egna regler – gröna strumpor från adidas

Bomull, nylon och polyester är tre av de material vi använder för att producera våra strumpor. Alla kläder som innehåller bomull känns behagliga mot huden eftersom man inte svettas kraftigt när man bär dem. Materialet är perfekt om du är ute och rör dig på din lediga tid eller ägnar dig åt lågintensiv träning.

Våra märken kombinerar streetstil med behoven hos atleter

Det spelar ingen roll om det är märken som Originals eller Performance – med adidas-strumpor gör du inte enbart intryck på nästa träningspass utan också på vägen dit. Performance är produktlinjen för atleter som kräver det bästa av sig själva och som skriver reglerna åt sig själva. Fortsätt att vara legendarisk med adidas Originals. Märket inspirerar oss att ständigt ifrågasätta status quo trots avslappnade retrovibbar.

Våra mest innovativa teknologier, som FORMOTION, TECHFIT och TRAXION, hjälper dig att höja prestationerna. Våra kollektioner med strumpor inkluderar Trefoil, adicolor och Teamwear.

Vill du bryta mot reglerna och sedan skriva egna? Med våra produkter för barn, damer och herrar kan du höja ribban och ha kul. Framtiden börjar idag. Plocka fram våra gröna strumpor från adidas – nu är stunden inne.