alert-erroralert-infoalert-successalert-warningbroken-imagecheckmarkcontact-emailcontact-phonecustomizationforbiddenlockedpersonalisation-flagpersonalizationrating-activerating-inactivesize-guidetooltipusp-checkmarkusp-delivery-cashusp-delivery-delayusp-delivery-eveningusp-delivery-same-dayusp-delivery-storeusp-deliveryusp-exchangeusp-free-returnsusp-gift-cardusp-klarnausp-salearrow-backarrow-downarrow-left-longarrow-leftarrow-right-longarrow-rightarrow-upbag-activebag-inactivecalendar-activecalendar-inactivechatcheckbox-checkmarkcheckmark-fullclipboardclosecross-smalldownloaddropdowneditexternal-linkfilterfullscreenhamburgerhd-filledhd-outlinehide-activehide-inactivelocate-targetlockminusnotification-activenotification-inactivepause-outlinepin-smallpinplay-filledplay-outlineplusprofilereloadsd-filledsd-outlinesearchsharesound-off-filledsound-off-outlinesound-on-filledsound-on-outlinesubtitles-cc-filledsubtitles-cc-outlinesubtitles-filledsubtitles-outlinewishlist-activewishlist-inactivezoom-outzoomfacebookgoogleinstagram-filledinstagrammessengerpinterestruntastictiktok-defaulttiktoktwittervkwhatsappyahooyoutube

grön t-shirts

 
[122]
1 / 3
Sida:av 3

Gröna T-shirts

Kreatörerna är en ny, självsäker generation som bestämmer sina egna regler och uttrycker sin personlighet med sin stil och sina kläder – våra produkter har en bekväm, sportig look som har skapats för din fritid. Våra T-shirts har rätt stil för dig och dina krav så att du har möjlighet att förverkliga din individuella potential. Våra gröna T-shirts ger dig stil.

Skapade för kreatörer – gröna T-shirts från adidas

Vi erbjuder T-shirts som består av bomull, nylon och polyester. De som är aktiva under dagen behöver kunna lita på att materialet de bär fortfarande känns skönt på kvällen. Bomull är det idealiska materialet för lediga kläder eftersom det är ventilerande och för att man inte svettas så lätt i det.

Med våra märken dras blickarna mot dig

Med t-shirtkollektioner som Performance, Originals och Five Ten ligger du alltid steget före de senaste trenderna. Söker du efter funktionell design och funktion som du kan känna dig trygg med i alla lägen? adidas Terrex har designats för utomhusaktiviteter och är den perfekta följeslagaren. Performance är produktlinjen för atleter som ställer de högsta kraven på sig själva och som gör reglerna åt sig själva. Söker du den klockrena outfiten för sport och streetstil? adidas Originals-plaggen är ovärderliga om du strävar efter en klassisk retrostil. De hjälper dig att förbli autentisk och omdefinierar begreppet stil, alltid och överallt. AEROREADY, CLIMACHILL och HEAT.RDY absorberar fukt, håller kylan ute och ger skön värme åt dina ansträngda muskler. Du hittar T-shirts i kollektionerna Must Haves, adizero och ZNE. Med Parley får plasten nytt liv och här kombineras miljöskydd med superfunktionell design. Bearbetat plastavfall som samlats ihop på stränder och i kustområden är grunden i hela vår kollektion.

Vill du skriva dina egna regler? Med våra produkter för barn, damer och herrar kan du både ha roligt och prestera på topp. 3-Stripes är alltid rätt: för maratonlopp eller tävling. När framtiden börjar är upp till dig. Skaffa våra gröna T-shirts från adidas – nu är stunden inne.