alert-erroralert-infoalert-successalert-warningbroken-imagecheckmarkcontact-emailcontact-phonecustomizationforbiddenlockedpersonalisation-flagpersonalizationrating-activerating-inactivesize-guidetooltipusp-checkmarkIcons/Communication/USP/Cash-deliveryIcons/Communication/USP/Delivery-eveningIcons/Communication/USP/Delivery-same-dayIcons/Communication/USP/Delivery-storeusp-deliveryIcons/Communication/USP/Exchangeusp-free-returnsIcons/Communication/USP/Gift-cardIcons/Communication/USP/KlarnaIcons/Communication/USP/Salearrow-backarrow-downarrow-left-longarrow-leftarrow-right-longarrow-rightarrow-upbag-activebag-inactivecalendar-activecalendar-inactivechatcheckbox-checkmarkcheckmark-fullclipboardclosecross-smalldownloaddropdowneditexpandhamburgerhide-activehide-inactivelocate-targetlockminusnotification-activenotification-inactivepause-shadowpausepin-smallpinplay-shadowplayplusprofilereloadsearchsharewishlist-activewishlist-inactivezoom-outzoomfacebookgoogleinstagram-filledinstagrammessenger-blackmessenger-colorpinterestruntastictwittervkwhatsappyahooyoutube
GRATIS LEVERANS ÖVER SEK250 OCH RETUR INOM 60 DAGAR
adidas

gröna tights

 
[14]

Gröna tights

Med plagg i äkta adidas-stil visar du precis vem som skriver reglerna för ditt liv – du. Kläder med adidas klassiska logotyp är en integrerad del av sportvärlden och inom streetmodet. Våra tights har en distinkt 3-stripes-design. Alla gröna tights från adidas är designade för att hjälpa dig i din aktiva livsstil.

Skriv dina egna regler – gröna tights från adidas

Vi har tights som består av bomull, nylon och polyester. De som är aktiva under dagen behöver kunna lita på att materialet de bär fortfarande känns bra vid dagens slut. Bomull är det fulländade materialet för lediga kläder eftersom det är ventilerande och för att man inte svettas så rikligt i det.

Med våra märken dras blickarna mot dig

Med tightskollektioner som Athletics, Originals och Performance ligger du konstant steget före de senaste trenderna. Performance är framtagen för atleter som inte är villiga att kompromissa med stilen – retrodesign med en distinkt betoning på funktion. Gamla skatter och innovationer samlade under ett kreativt paraply. Detta hittar du i adidas Originals mångskiftande värld. Håll dig sval. Håll dig fokuserad. Ge allt under träningen med ventilerande material och superfunktionella teknologier som AEROREADY, CLIMALITE och CLIMACHILL. Du hittar tights i kollektionerna DESIGNED4TRAINING, Ryv och RDY.

Vi stöttar kreativitet och sportsmannaanda. Tillsammans kan barn och damer skapa sina egna spelregler och sedan höja ribban än en gång. Framtiden börjar nu. Plocka fram våra gröna tights från adidas – nu är stunden inne.