alert-erroralert-infoalert-successalert-warningbroken-imagecheckmarkcontact-emailcontact-phonecustomizationforbiddenlockedpersonalisation-flagpersonalizationrating-activerating-inactivesize-guidetooltipusp-checkmarkIcons/Communication/USP/Cash-deliveryIcons/Communication/USP/Delivery-eveningIcons/Communication/USP/Delivery-same-dayIcons/Communication/USP/Delivery-storeusp-deliveryIcons/Communication/USP/Exchangeusp-free-returnsIcons/Communication/USP/Gift-cardIcons/Communication/USP/KlarnaIcons/Communication/USP/Salearrow-backarrow-downarrow-left-longarrow-leftarrow-right-longarrow-rightarrow-upbag-activebag-inactivecalendar-activecalendar-inactivechatcheckbox-checkmarkcheckmark-fullclipboardclosecross-smalldownloaddropdowneditexpandhamburgerhide-activehide-inactivelocate-targetlockminusnotification-activenotification-inactivepause-shadowpausepin-smallpinplay-shadowplayplusprofilereloadsearchsharewishlist-activewishlist-inactivezoom-outzoomfacebookgoogleinstagram-filledinstagrammessenger-blackmessenger-colorpinterestruntastictwittervkwhatsappyahooyoutube
GRATIS LEVERANS ÖVER SEK250 OCH RETUR INOM 60 DAGAR
Beställ online & hämta upp i butik
adidas

grona toppar

 
[15]

Gröna toppar

Med plagg i äkta adidas-stil visar du precis vem som bestämmer hur ditt liv ska levas – du. I våra kollektioner finns en mängd designer som är skapade specifikt för dina krav. Iklädd toppar från adidas är du jämt bekvämt och snyggt klädd. Våra gröna toppar kompletterar din stil.

Märket med de tre ränderna – gröna toppar från adidas

Vi säljer toppar som har tillverkats med nylon, polyester och återvunnen polyester. Vi förlitar oss på återvunna material eftersom vi vill rädda våra hav. För vår egen skull och för kommande generationers skull. Genom att använda återvunna material genererar vi mindre avfall och sparar på resurserna.

Med våra märken står du i centrum

Med topparskollektioner som Performance och Originals ligger du konstant steget före de senaste trenderna. Performance höjer motivationen och ger större framgångar på en ny nivå. Uppskattade klassiker och innovationer sammanförda under ett kreativt paraply. Detta hittar du i adidas Originals mångskiftande värld. Håll dig sval. Håll dig fokuserad. Ge allt under träningen med ventilerande material och superfunktionella teknologier som CLIMALITE, CLIMACHILL och AEROREADY. RDY, DESIGNED4TRAINING och Injection Pack är våra mest välkända kollektioner med toppar.

Människor med nyskapande idéer som transformerar världen – adidas-produkter för damer och herrar. Visa din alldeles unika stil med gröna toppar från adidas.