alert-erroralert-infoalert-successalert-warningbroken-imagecheckmarkcontact-emailcontact-phonecustomizationforbiddenlockedpersonalisation-flagpersonalizationrating-activerating-inactivesize-guidetooltipusp-checkmarkIcons/Communication/USP/Cash-deliveryIcons/Communication/USP/Delivery-eveningIcons/Communication/USP/Delivery-same-dayIcons/Communication/USP/Delivery-storeusp-deliveryIcons/Communication/USP/Exchangeusp-free-returnsIcons/Communication/USP/Gift-cardIcons/Communication/USP/KlarnaIcons/Communication/USP/Salearrow-backarrow-downarrow-left-longarrow-leftarrow-right-longarrow-rightarrow-upbag-activebag-inactivecalendar-activecalendar-inactivechatcheckbox-checkmarkcheckmark-fullclipboardclosecross-smalldownloaddropdowneditexpandhamburgerhide-activehide-inactivelocate-targetlockminusnotification-activenotification-inactivepause-shadowpausepin-smallpinplay-shadowplayplusprofilereloadsearchsharewishlist-activewishlist-inactivezoom-outzoomfacebookgoogleinstagram-filledinstagrammessenger-blackmessenger-colorpinterestruntastictwittervkwhatsappyahooyoutube
GRATIS LEVERANS ÖVER SEK250 OCH RETUR INOM 60 DAGAR
Beställ online & hämta upp i butik
adidas

grön tröja

 
[28]

Gröna tröjor

Med plagg i äkta adidas-stil visar du exakt vem som skriver reglerna för ditt liv – du. Våra tröjor har rätt stil för dig och dina behov, vilket innebär att du har möjlighet att förverkliga din egen potential. Med dessa gröna tröjor kommer du att vara rätt utrustad.

Skapade för kreatörer – gröna tröjor från adidas

Våra tröjor är tillverkade av bomull, polyester och återvunnen polyester. Alla kläder som innehåller bomull känns bra mot huden eftersom man inte svettas kraftigt i dem. Materialet är det perfekta valet om du är ute och rör dig på din lediga tid eller ägnar dig åt lågintensiv träning.

Våra märken kombinerar streetstil med behoven hos atleter

Det spelar ingen roll om det är märken som Performance eller Originals – med adidas-tröjor gör du inte enbart intryck på nästa träningspass utan också på vägen dit. Performance har skapats för atleter som inte tänker kompromissa med stilen – retrodesign med en distinkt betoning på funktion. Söker du den perfekta outfiten för streetstil och sport? adidas Originals-plaggen är oumbärliga om du strävar efter en klassisk retrostil. De hjälper dig att förbli autentisk och omdefinierar begreppet stil, ständigt och överallt. Superfunktionell teknologi som CLIMACOOL, HEAT.RDY och CLIMALITE fungerar som en stadig grund i våra temperaturreglerande material. De underlättar träningen och är ventilerande eller värmande så att du kan hålla en behaglig temperatur när du tränar. Våra kollektioner med tröjor inkluderar RDY, Teamwear och Clima.

Människor med nyskapande idéer som transformerar världen – adidas-produkter för barn, damer och herrar. Gröna tröjor från adidas är ditt nya stöd – särskilt om du är inställd på att flytta gränserna varje dag.