alert-erroralert-infoalert-successalert-warningbroken-imagecheckmarkcontact-emailcontact-phonecustomizationforbiddenlockedpersonalisation-flagpersonalizationrating-activerating-inactivesize-guidetooltipusp-checkmarkusp-deliveryusp-free-returnsarrow-backarrow-downarrow-left-longarrow-leftarrow-right-longarrow-rightarrow-upbag-activebag-inactivecalendar-activecalendar-inactivechatcheckbox-checkmarkcheckmark-fullclosecross-smalldropdowneditexpandhamburgerhide-activehide-inactivelocate-targetlockminusnotification-activenotification-inactivepause-shadowpausepin-smallpinplay-shadowplayplusprofilereloadsearchsharewishlist-activewishlist-inactivezoom-outzoomfacebookgoogleinstagram-filledinstagrammessenger-blackmessenger-colorpinterestruntastictwittervkwhatsappyahooyoutube
adidas
Gratis leveransalternativ och 100 dagars retur
Beställ online & hämta upp i butik

Gula huvtröjor

 
[7]

Gula huvtröjor som sprider glädje

Gul som solen eller som en av färgerna i vår flagga, eller varför inte bara som ett fint rapsfält på Österlen? Oavsett vad så är gult verkligen inte fult och därför har vi snygga gula huvtröjor i flera olika modeller och i olika material för hela familjen. Då gul är en varm färg kommer du garanterat sprida glädje och höja endorfinnivåerna inte bara för dig själv när du kör på mot ditt nya rekord, men även för omgivningen runtomkring dig när du bär en gul huvtröja. Självklart kan du räkna med våra ikoniska märken så som Trefoil som hade sin debut 1972 och 3-Stripes som garanterat visar din kärlek till adidas.

Gula hoodies som väcker nyfikenhet

Små gula detaljer, coola mönster eller en helt gul hoodie i olika nyanser och toner av den gyllene färgen som garanterat kommer ge dig uppmärksamhet, i alla fall om vi ska tro på vad som sägs om färgernas betydelse från en västländsk synvinkel, så finns där adidas gula hoodies som kommer falla dig i smaken. Förvara dina mindre saker eller varför inte bara stoppa dina händer i den smarta kängurufickan. Vi är medvetna om att modeindustrin har ett stort ekologiskt fotavtryck på vår fina planet och därför försöker vi till största möjliga utsträckning tillverka våra gula huvtröjor i organiskt och återvunnet material så planeten kan finnas kvar för våra framtida generationer. Våra mjuka och sköna fleecetröjor kommer garanterat hjälpa dig att hålla dig varm från kylan. Du kan enkelt justera huvan genom dragskon för att undvika vinden från att komma in när du vill skydda dina öron från den kalla luften. Om du älskar den gyllene färgen bör du investera i ett par gula sneakers för att matcha tillsammans med din gula huvtröja, annars låt tröjan vara plagget som sticker ut från din annars enfärgade stil.