alert-erroralert-infoalert-successalert-warningbroken-imagecheckmarkcontact-emailcontact-phonecustomizationforbiddenlockedpersonalisation-flagpersonalizationrating-activerating-inactivesize-guidetooltipusp-checkmarkusp-delivery-cashusp-delivery-delayusp-delivery-eveningusp-delivery-same-dayusp-delivery-storeusp-deliveryusp-exchangeusp-free-returnsusp-gift-cardusp-klarnausp-salearrow-backarrow-downarrow-left-longarrow-leftarrow-right-longarrow-rightarrow-upbag-activebag-inactivecalendar-activecalendar-inactivechatcheckbox-checkmarkcheckmark-fullclipboardclosecross-smalldownloaddropdowneditexternal-linkfilterfullscreenhamburgerhd-filledhd-outlinehide-activehide-inactivelocate-targetlockminusnotification-activenotification-inactivepause-outlinepin-smallpinplay-filledplay-outlineplusprofilereloadsd-filledsd-outlinesearchsharesound-off-filledsound-off-outlinesound-on-filledsound-on-outlinesubtitles-cc-filledsubtitles-cc-outlinesubtitles-filledsubtitles-outlinewishlist-activewishlist-inactivezoom-outzoomfacebookgoogleinstagram-filledinstagrammessengerpinterestruntastictiktok-defaulttiktoktwittervkwhatsappyahooyoutube

Gula huvtröjor

 
[10]

Skin ikapp med solen i gula hoodies från adidas

Tröjorna är tillverkade av olika blandningar av bomull, polyester, elastan och nylon. Detta ger följsamma, mjuka och funktionella tröjor i vilka du är reda att möta de utmaningar som du ställs inför i ditt liv. Tröjorna har en rad smarta detaljer som optimerar användningen. Det handlar till exempel om justerbara huvor, smarta fickor samt elastiska och ribbade muddar och fållar. På flera av våra gula hoodies finns det tryck i form av våra logos Trefoil och 3-Stripes för en riktigt klassiska adidas-look. adidas arbetar för att göra sin produktion hållbar och använder sig därför av återvunnet plastavfall när de tar fram materialen till sina kläder, allt för att skona vår jord så mycket som möjligt.

Gul hoodie som ger dig energi

Gult är, tvärt emot vad talesättet säger, inte alls ful. Det är en varm och energigivande färg som gör du och din omgivning glad. Fler borde därför bära plagg i gult. Våra gula hoodies är inte bara snygga utan också funktionella. De bärs med fördel vid alla möjliga upptänkliga tillfällen, både till vardags och till fest. Använd dem när du tränar eller utanför idrottsplanen, det finns helt enkelt inga begränsningar – en gul hoodie från adidas tar dig precis dit du vill.

Ta hand om din gula tröja

För att dina gula hoodies ska behålla färg, form och funktion så länge som möjligt bör du sköta dem enligt de tvätt och skötselråd som medföljer vid köpet. Det gäller att tvätta dem i låga temperaturer, med avigsidan ut och tillsammans med liknande färger. Använd milt tvättmedel. Om du tvättar kläder i funktionsmaterial bör du inte använda sköljmedel eftersom du då riskerar att täppa igen tygets fibrer och beröva materialet dess funktion att andas. Om tröjan har ett tryck bör du undvika att stryka direkt på detta så det inte skadas av värmen.