alert-erroralert-infoalert-successalert-warningbroken-imagecheckmarkcontact-emailcontact-phonecustomizationforbiddenlockedpersonalisation-flagpersonalizationrating-activerating-inactivesize-guidetooltipusp-checkmarkusp-delivery-cashusp-delivery-delayusp-delivery-eveningusp-delivery-same-dayusp-delivery-storeusp-deliveryusp-exchangeusp-free-returnsusp-gift-cardusp-klarnausp-salearrow-backarrow-downarrow-left-longarrow-leftarrow-right-longarrow-rightarrow-upbag-activebag-inactivecalendar-activecalendar-inactivechatcheckbox-checkmarkcheckmark-fullclipboardclosecross-smalldownloaddropdowneditexternal-linkfilterfullscreenhamburgerhd-filledhd-outlinehide-activehide-inactivelocate-targetlockminusnotification-activenotification-inactivepause-outlinepin-smallpinplay-filledplay-outlineplusprofilereloadsd-filledsd-outlinesearchsharesound-off-filledsound-off-outlinesound-on-filledsound-on-outlinesubtitles-cc-filledsubtitles-cc-outlinesubtitles-filledsubtitles-outlinewishlist-activewishlist-inactivezoom-outzoomfacebookgoogleinstagram-filledinstagrammessengerpinterestruntastictiktok-defaulttiktoktwittervkwhatsappyahooyoutube

Guldklockor

 
[5]

Skin extra mycket med guldklockor från adidas

adidas är kanske främst kända för att tillverka kläder och sportutrustning, men faktum är att de på senare år även börjat producera riktigt snygga och coola accessoarer. En sådan accessoar är klockor – adidas har numera en hel kollektion med guldklockor. Klockorna kommer i olika utföranden, du kan till exempel välja mellan en digital och analog urtavla. Oavsett vilken typ du föredrar så är klockornas utseende enkelt och stilrent och präglas av klassiska linjer. Några av modellerna har en omisskännlig retrokänsla över sig och flörtar lätt med svunna decenniers mode samtidigt som de är helt rätt i tiden. Andra är mer samtida i sitt uttryck och är mycket trendiga. Klockorna är tillverkade av guldfärgat rostfritt stål, både boett och armband, och glaset som sitter över boett och urtavlan är tillverkad av härdad mineralkristall.

Känn dig rätt med adidas klockor

Guldklockorna från adidas är riktigt snygga och stilrena vilket innebär att de passar till vilken outfit som helst och du kan bära dem vid alla typer av tillfällen. De här klockorna andas adidas och kännetecknar allt som märket står för och går helt i linje med deras ikoniska stil. Naturligtvis pryds klockorna också med den klassiska adidasloggan så att det står klart vilket märke som står bakom designen av dessa klockor. Med någon av dessa klockor på armen kommer du inte bara hålla koll på tiden utan problem, du kommer också ha en riktigt snygg och cool accessoar som blir pricken över i:et på alla dina outfits. Genom att bära någon av dessa guldklockor gör du helt enkelt ett statement som ingen kommer att missa, och tack vare den väl genomtänkta designen kommer dessa klockor aldrig bli omoderna eller gå ur tiden – du kommer att kunna njuta av din fantastiska klocka under många år framöver.