alert-erroralert-infoalert-successalert-warningbroken-imagecheckmarkcontact-emailcontact-phonecustomizationforbiddenlockedpersonalisation-flagpersonalizationrating-activerating-inactivesize-guidetooltipusp-checkmarkIcons/Communication/USP/Cash-deliveryIcons/Communication/USP/Delivery-eveningIcons/Communication/USP/Delivery-same-dayIcons/Communication/USP/Delivery-storeusp-deliveryIcons/Communication/USP/Exchangeusp-free-returnsIcons/Communication/USP/Gift-cardIcons/Communication/USP/KlarnaIcons/Communication/USP/Salearrow-backarrow-downarrow-left-longarrow-leftarrow-right-longarrow-rightarrow-upbag-activebag-inactivecalendar-activecalendar-inactivechatcheckbox-checkmarkcheckmark-fullclipboardclosecross-smalldownloaddropdowneditexpandhamburgerhide-activehide-inactivelocate-targetlockminusnotification-activenotification-inactivepause-shadowpausepin-smallpinplay-shadowplayplusprofilereloadsearchsharewishlist-activewishlist-inactivezoom-outzoomfacebookgoogleinstagram-filledinstagrammessenger-blackmessenger-colorpinterestruntastictiktok-defaulttiktoktwittervkwhatsappyahooyoutube
adidas

Gympapåsar

 
[9]
Originals Svart Trefoil Gym SackOriginals Svart Trefoil Gym Sack

Trefoil Gym Sack

Originals

Fotboll Grå Real Madrid Gym SackFotboll Grå Real Madrid Gym Sack

Real Madrid Gym Sack

Fotboll

Löpning Svart 4ATHLTS Gym BagLöpning Svart 4ATHLTS Gym Bag

4ATHLTS Gym Bag

Löpning

Volleyboll Svart Essentials 3-Stripes Gym SackVolleyboll Svart Essentials 3-Stripes Gym Sack

Essentials 3-Stripes Gym Sack

Volleyboll

Investera i klassiska gympapåsar från adidas

En klassisk gympåse från adidas kommer du garanterat få användning för. Du får plats med ombyte, vattenflaskan och andra viktiga tillhörigheter. Den är tillverkad i tåligt vävt material i polyester och har en liten yttre ficka så du kan förvara sådant du vill ha lätt tillgång till. Den har dragskoremmar som du kan använda som axelremmar, perfekt att bara slänga över axeln när du har bråttom iväg till gymmet.

En gympapåse är ett måste för alla som tränar regelbundet

En praktisk gympapåse från adidas kan du använda till både idrottslektionerna och träningspasset på gymmet. Du kan välja en svart och vit variant med det klassiska adidasmärket eller en mer originell variant med starka färger och snygga detaljer. Det finns även gympapåsar med populära fotbollslags loggor. För de som tycker att träning och mode går hand i hand finns trendiga gympåsar från adidas by Stella McCartney. En sådan väska kan du packa ihop till en midjeväska och den är väldigt lätt och smidig att ha med sig. Med det snygga djurmönstret får du en extra lyxig känsla när du går till gymmet. Om du gillar den sofistikerade och glammiga looken finns även glammiga gympåsar med en glansig finish och genomskinlig mesh med tredimensionellt utseende.

Gympåsar från adidas rymmer ombytet till gymmet

Gympapåsar hör ihop med fitnesslivet, så enkelt är det. De är ett måste för alla som tränar regelbundet och lever en aktiv livsstil. Den rymmer det nödvändigaste och är smidig att bära med sig när du är ute på äventyr. Till exempel så är den väldigt skön att ha med sig när du är ute på långpromenad eller hajkar ute i friska luften. De är tillverkade i slätväv i hundra procent polyester och är därmed mycket tåliga, och med adidas får du som alltid den allra bästa kvaliteten.