alert-erroralert-infoalert-successalert-warningbroken-imagecheckmarkcontact-emailcontact-phonecustomizationforbiddenlockedpersonalisation-flagpersonalizationrating-activerating-inactivesize-guidetooltipusp-checkmarkIcons/Communication/USP/Cash-deliveryIcons/Communication/USP/Delivery-eveningIcons/Communication/USP/Delivery-same-dayIcons/Communication/USP/Delivery-storeusp-deliveryIcons/Communication/USP/Exchangeusp-free-returnsIcons/Communication/USP/Gift-cardIcons/Communication/USP/KlarnaIcons/Communication/USP/Salearrow-backarrow-downarrow-left-longarrow-leftarrow-right-longarrow-rightarrow-upbag-activebag-inactivecalendar-activecalendar-inactivechatcheckbox-checkmarkcheckmark-fullclipboardclosecross-smalldownloaddropdowneditexpandhamburgerhide-activehide-inactivelocate-targetlockminusnotification-activenotification-inactivepause-shadowpausepin-smallpinplay-shadowplayplusprofilereloadsearchsharewishlist-activewishlist-inactivezoom-outzoomfacebookgoogleinstagram-filledinstagrammessenger-blackmessenger-colorpinterestruntastictiktok-defaulttiktoktwittervkwhatsappyahooyoutube
adidas

Handdukar och badrockar

 
[11]

Håll dig torr med sköna handdukar och badrockar

I det här breda sortimentet kan du hitta sköna handdukar och badrockar som är tillverkade i ett lätt och snabbtorkande tyg. Det behagliga materialet som är gjort i hundra procent bomull är både mjukt och slitstarkt. De är väldigt sköna att linda in sig i efter att du klivit upp från vattnet. Om du vill känna dig extra lyxig efter ditt simpass kan du svepa in dig i en mysig badrock från adidas. Rocken har en bekväm luva, ett skärp med justerbar knytning i midjan och smarta fickor på framsidan. Dessa handdukar och badrockar finns i flera olika storlekar och färger så du enkelt ska kunna hitta det du letar efter, och på sidorna finns praktiska hängkrokar så du kan hänga upp dem när det är dags att torka.

Sköna handdukar och badlakan för dig som simmar eller sportar regelbundet

Om du besöker simhallen ofta så kanske du vill ha något extra fint och behagligt att torka dig med, eller varför inte en lyxig badrock. De är gjorda i otroligt behagligt material och är prydda med den klassiska loggan från adidas och du kan välja bland flera olika färger och mönster. Dessa plagg är perfekta för dig som simmar eller besöker badhuset regelbundet. Du kan även använda dessa handdukar och badrockar på sommaren när det är dags för utomhusbad i solen.

Unna dig en ny fin handduk eller badrock från adidas

Känn dig extra exklusiv i en skön handduk från adidas. Dessa tillbehör är gjorda i ett material som torkar snabbt och håller en väldigt hög kvalitet. Du kan använda dem i badhuset för att torka dig eller på sommaren när du vill ligga på stranden och ta det lugnt i solen. Oavsett vilket kan du känna dig extra fin och moderiktig med dessa snygga badtillbehör från adidas.