alert-erroralert-infoalert-successalert-warningbroken-imagecheckmarkcontact-emailcontact-phonecustomizationforbiddenlockedpersonalisation-flagpersonalizationrating-activerating-inactivesize-guidetooltipusp-checkmarkIcons/Communication/USP/Cash-deliveryIcons/Communication/USP/Delivery-eveningIcons/Communication/USP/Delivery-same-dayIcons/Communication/USP/Delivery-storeusp-deliveryIcons/Communication/USP/Exchangeusp-free-returnsIcons/Communication/USP/Gift-cardIcons/Communication/USP/KlarnaIcons/Communication/USP/Salearrow-backarrow-downarrow-left-longarrow-leftarrow-right-longarrow-rightarrow-upbag-activebag-inactivecalendar-activecalendar-inactivechatcheckbox-checkmarkcheckmark-fullclipboardclosecross-smalldownloaddropdowneditexpandhamburgerhide-activehide-inactivelocate-targetlockminusnotification-activenotification-inactivepause-shadowpausepin-smallpinplay-shadowplayplusprofilereloadsearchsharewishlist-activewishlist-inactivezoom-outzoomfacebookgoogleinstagram-filledinstagrammessenger-blackmessenger-colorpinterestruntastictwittervkwhatsappyahooyoutube
adidas

Vinterhandskar

 
[4]
Löpning Svart COLD.RDY Running Training GlovesLöpning Svart COLD.RDY Running Training Gloves

COLD.RDY Running Training Gloves

Löpning

Fotboll Svart Tiro GlovesFotboll Svart Tiro Gloves

Tiro Gloves

Fotboll

Terränglöpning Svart AEROREADY GlovesTerränglöpning Svart AEROREADY Gloves

AEROREADY Gloves

Terränglöpning

Löpning Svart Performance GlovesLöpning Svart Performance Gloves

Performance Gloves

Löpning

Vinterhandskar isolerar kroppsvärmen

När det är kallt ute med snö, slask eller regn behöver man kläder som hjälper till att isolera kroppsvärmen så utomhuskylan inte smyger sig in. En ordentlig jacka hjälper till att skydda lite men det är även viktigt att ha en mössa som skyddar öronen och huvudet, ett par vinterhandskar som skyddar händerna då fingrarna kan komma att bli väldigt kalla och ett par ordentliga vinterkängor. Med dagens teknologi har det kommit att bli viktigt att kunna röra mobilens touchfunktion med vantarna på, därför hittar du några av våra vinterhandskar som tillåter dig använda mobilen tack vare det smarta ledande materialet på fingertopparna. Om du däremot inte vill knappa på mobilen när du är ute och går kommer även traditionella vintervantar utan ledande material. Gå ut och njut av alla väder i rätta kläder!

Vintervantar tar fram din barnsliga sida

Att det är kallt på vintern är inte precis en nyhet och bör heller inte komma som en chock, trots att det alltid gör det! Med ett par vintervantar som håller inne värmen tack vare det sköna fleecefodret behöver inte dina fingrar bli chockade i alla fall. Välj mellan tumvantar eller vinterhandskar och gör dig redo att forma snöbollar och ha ett roligt snöbollskrig, eller varför inte göra vackra snöänglar och snögubbar? Ta fram den där barnsliga sidan och se hur mycket roligare livet blir när saker och ting inte behöver tas på allvar hela tiden. Våra sköna tumvantar ger den där hemstickade känslan och hjälper verkligen dina händer att hålla sig torra. Fingervantarna underlättar dina fingrars rörelser och gör det lättare för dig att utöva olika sportiga aktiviteter utomhus. Njut av dagens alla vinteraktiviteter ute i backen och glöm inte unna dig en kopp varm choklad eller varför inte te eller kaffe och känn hur varm och gosig du blir trots kylan runtomkring dig.