alert-erroralert-infoalert-successalert-warningbroken-imagecheckmarkcontact-emailcontact-phonecustomizationforbiddenlockedpersonalisation-flagpersonalizationrating-activerating-inactivesize-guidetooltipusp-checkmarkIcons/Communication/USP/Cash-deliveryIcons/Communication/USP/Delivery-eveningIcons/Communication/USP/Delivery-same-dayIcons/Communication/USP/Delivery-storeusp-deliveryIcons/Communication/USP/Exchangeusp-free-returnsIcons/Communication/USP/Gift-cardIcons/Communication/USP/KlarnaIcons/Communication/USP/Salearrow-backarrow-downarrow-left-longarrow-leftarrow-right-longarrow-rightarrow-upbag-activebag-inactivecalendar-activecalendar-inactivechatcheckbox-checkmarkcheckmark-fullclipboardclosecross-smalldownloaddropdowneditexpandhamburgerhide-activehide-inactivelocate-targetlockminusnotification-activenotification-inactivepause-shadowpausepin-smallpinplay-shadowplayplusprofilereloadsearchsharewishlist-activewishlist-inactivezoom-outzoomfacebookgoogleinstagram-filledinstagrammessenger-blackmessenger-colorpinterestruntastictiktok-defaulttiktoktwittervkwhatsappyahooyoutube
adidas

ankelstrumpor herr

 
[34]

Strumpor för herrar

Med plagg i äkta adidas-stil visar du tydligt vem som skriver reglerna för ditt liv – du. Inget är omöjligt. Låga strumpor från adidas matchar din stil och har en design som är är pålitlig och maximalt funktionell. Med dessa strumpor för herrar kommer du att vara redo.

Skapa dina egna regler – strumpor för herrar från adidas

Bomull, nylon och polyester är tre av de material vi använder för att tillverka våra låga strumpor. Bomull är det material som känns lenast mot huden och det får dig inte att börja svettas snabbare. Det lämpar sig framförallt för mer avslappnade aktiviteter och som ett ytterlager.

Våra märken kombinerar streetstil med behoven hos atleter

Upptäck trender med potential att bli klassiker i kollektionerna med strumpor från märken som Originals och Performance. Fortsätt att vara legendarisk med adidas Originals. Märket inspirerar oss att ständigt ifrågasätta status quo trots lediga retrovibbar. Performance höjer motivationen och ger större framgångar på en ny nivå.

Med teknologier såsom FORMOTION och TECHFIT är du rustad för varje situation. Våra kollektioner med strumpor inkluderar Clima, adicolor och Trefoil. Våra låga strumpor finns i beige, rosa, blått och många andra färger.

Vi stöttar kreativitet och sportsmannaanda. Tillsammans kan herrar skapa sina egna spelregler och sedan höja ribban än en gång. Det spelar ingen roll om de atletiska egenskaperna eller stilen betyder mest för dig. Våra kläder för män fungerar i alla situationer. 3-Stripes är alltid helt rätt: för maratonlopp eller tävling. Visa din alldeles egna stil med strumpor för herrar från adidas.