alert-erroralert-infoalert-successalert-warningbroken-imagecheckmarkcontact-emailcontact-phonecustomizationforbiddenlockedpersonalisation-flagpersonalizationrating-activerating-inactivesize-guidetooltipusp-checkmarkIcons/Communication/USP/Cash-deliveryIcons/Communication/USP/Delivery-eveningIcons/Communication/USP/Delivery-same-dayIcons/Communication/USP/Delivery-storeusp-deliveryIcons/Communication/USP/Exchangeusp-free-returnsIcons/Communication/USP/Gift-cardIcons/Communication/USP/KlarnaIcons/Communication/USP/Salearrow-backarrow-downarrow-left-longarrow-leftarrow-right-longarrow-rightarrow-upbag-activebag-inactivecalendar-activecalendar-inactivechatcheckbox-checkmarkcheckmark-fullclipboardclosecross-smalldownloaddropdowneditexpandhamburgerhide-activehide-inactivelocate-targetlockminusnotification-activenotification-inactivepause-shadowpausepin-smallpinplay-shadowplayplusprofilereloadsearchsharewishlist-activewishlist-inactivezoom-outzoomfacebookgoogleinstagram-filledinstagrammessenger-blackmessenger-colorpinterestruntastictwittervkwhatsappyahooyoutube
GRATIS LEVERANS ÖVER SEK250 OCH RETUR INOM 60 DAGAR
Beställ online & hämta upp i butik
adidas

beige byxa herr

 
[13]

Beiga byxor för herrar

Kreatörerna är en ny, kaxig generation som skriver sina egna regler och uttrycker sin personlighet via sin stil och sina kläder – våra produkter är sportiga och bekväma och har skapats för din fritid. Med byxor från adidas är du rätt utrustad oavsett vad du har för planer. Klassisk stil i kombination med innovativa material och innovativ teknologi gör att du alltid kan känna dig bekväm när du är ute och rör dig. Alla beiga byxor för herrar från adidas är designade för att hjälpa dig i din aktiva livsstil.

Märket med de tre ränderna – beiga byxor för herrar från adidas

Vi har byxor som består av bomull, nylon och polyester. De som är aktiva under dagen behöver kunna förlita sig på att materialet de bär fortsätter att kännas skönt när dagen är över. Bomull är det perfekta materialet för lediga kläder eftersom det är ventilerande och för att man inte svettas så mycket i det.

adidas märken – klassisk sportstil för gator och idrottsplatser

Upptäck trender med potential att bli klassiker i kollektionerna med byxor från märken som Athletics, Performance och Originals. Uppskattade klassiker och innovationer förenade under ett kreativt paraply. Detta hittar du i adidas Originals mångsidiga värld. Performance höjer motivationen och lägger framgångarna på en ny nivå. Håll dig sval. Håll dig fokuserad. Ge allt under träningspasset med ventilerande material och superfunktionella teknologier som CLIMACOOL, AEROREADY och HEAT.RDY. Du hittar byxor i kollektionerna ZNE, Ryv och adiPURE.

Vi stöttar kreativitet och sportsmannaanda. Tillsammans kan herrar skapa sina egna spelregler och sedan höja ribban än en gång. Som sanna atleter vet vi att tiden mellan tävlingarna är lika viktig som själva tävlingarna. Vår kollektion för män har skapats med högsta möjliga standard så att du kan röra dig med stil även utanför planen och när du inte tränar. När framtiden börjar är upp till dig. Upptäck våra beiga byxor för herrar från adidas – nu är stunden inne.