alert-erroralert-infoalert-successalert-warningbroken-imagecheckmarkcontact-emailcontact-phonecustomizationforbiddenlockedpersonalisation-flagpersonalizationrating-activerating-inactivesize-guidetooltipusp-checkmarkIcons/Communication/USP/Cash-deliveryIcons/Communication/USP/Delivery-eveningIcons/Communication/USP/Delivery-same-dayIcons/Communication/USP/Delivery-storeusp-deliveryIcons/Communication/USP/Exchangeusp-free-returnsIcons/Communication/USP/Gift-cardIcons/Communication/USP/KlarnaIcons/Communication/USP/Salearrow-backarrow-downarrow-left-longarrow-leftarrow-right-longarrow-rightarrow-upbag-activebag-inactivecalendar-activecalendar-inactivechatcheckbox-checkmarkcheckmark-fullclipboardclosecross-smalldownloaddropdowneditexpandhamburgerhide-activehide-inactivelocate-targetlockminusnotification-activenotification-inactivepause-shadowpausepin-smallpinplay-shadowplayplusprofilereloadsearchsharewishlist-activewishlist-inactivezoom-outzoomfacebookgoogleinstagram-filledinstagrammessenger-blackmessenger-colorpinterestruntastictwittervkwhatsappyahooyoutube
GRATIS LEVERANS ÖVER SEK250 OCH RETUR INOM 60 DAGAR
adidas

blå t-shirts herr

 
[133]
1 / 3
Sida:av 3

Blå T-shirts för herrar

Nu har vi dessutom gett vår klassiska adidas-stil en modern uppdatering, vilket innebär att du kan se sportig ut och känna dig bekväm i våra plagg även när du är på språng på fritiden. I våra kollektioner finns flera designer som är skapade specifikt för dina behov. Iklädd T-shirts från adidas är du ständigt bekvämt och snyggt klädd. Våra blåa T-shirts för herrar ger dig stil.

Skapade för kreatörer – blå T-shirts för herrar från adidas

Bomull, polyester och återvunnen polyester är tre av de material vi använder för att producera våra T-shirts. Bomull är det material som känns behagligast mot huden och det får dig inte att börja svettas snabbare. Det passar framförallt för mindre ansträngande aktiviteter och som ett ytterlager.

Med våra märken står du i centrum

Oavsett om det är märken som TERREX, Performance eller Y-3 – med adidas-T-shirts drar du inte bara blickarna till dig på nästa träning utan också på vägen dit. Fortsätt att vara legendarisk med adidas Originals. Märket inspirerar oss att ständigt ifrågasätta status quo trots avslappnade retrovibbar. Performance är framtagen för atleter som inte är redo att kompromissa med stilen – retrodesign med ett tydligt fokus på funktion. Dåligt väder? Ruggiga vindar? Ojämna spår? Oroa dig inte! adidas Terrex är plagg som designats för utomhusaktiviteter. Vi håller dig torr och varm under äventyren i bergen och ser till att du står på stadiga fötter. Yohji Yamamotos kläder är kända för den avantgardistiska design som även präglar Y-3-kollektionen. Här ryms ett flertal skiftande texturer och draperingar som formar det legendariska oversizesnittet.

Vi testar noggrant ny teknologi som TECHFIT i tuffa förhållanden. CLIMACOOL, CLIMAWARM och CLIMAHEAT absorberar fukt, håller kylan ute och ger angenäm värme åt alla ansträngda muskler. Response, Supernova och RDY är våra mest omtyckta kollektioner med T-shirts. Det är viktigt för oss att skydda planeten. Därför har vi utvecklat Parley. För den här kollektionen har vi bearbetat plast som samlats in på stränder och i kustområden. Parley kombinerar därmed omsorg om miljön med superfunktionell design.

Människor med nyskapande idéer som transformerar världen – adidas-produkter för herrar. Som sanna atleter vet vi att tiden mellan tävlingarna är lika viktig som själva tävlingarna. Vår kollektion för män har skapats med högsta möjliga standard så att du kan röra dig med stil även utanför planen och när du inte tränar. Hitta egna vägar på längdskidåkningen, maratonloppet, utförsåkningen, snowboardåkningen, triathlonet eller tävlingen. Framtiden börjar idag. Upptäck våra blåa T-shirts för herrar från adidas – nu är stunden inne.