alert-erroralert-infoalert-successalert-warningbroken-imagecheckmarkcontact-emailcontact-phonecustomizationforbiddenlockedpersonalisation-flagpersonalizationrating-activerating-inactivesize-guidetooltipusp-checkmarkIcons/Communication/USP/Cash-deliveryIcons/Communication/USP/Delivery-eveningIcons/Communication/USP/Delivery-same-dayIcons/Communication/USP/Delivery-storeusp-deliveryIcons/Communication/USP/Exchangeusp-free-returnsIcons/Communication/USP/Gift-cardIcons/Communication/USP/KlarnaIcons/Communication/USP/Salearrow-backarrow-downarrow-left-longarrow-leftarrow-right-longarrow-rightarrow-upbag-activebag-inactivecalendar-activecalendar-inactivechatcheckbox-checkmarkcheckmark-fullclipboardclosecross-smalldownloaddropdowneditexpandhamburgerhide-activehide-inactivelocate-targetlockminusnotification-activenotification-inactivepause-shadowpausepin-smallpinplay-shadowplayplusprofilereloadsearchsharewishlist-activewishlist-inactivezoom-outzoomfacebookgoogleinstagram-filledinstagrammessenger-blackmessenger-colorpinterestruntastictwittervkwhatsappyahooyoutube
GRATIS LEVERANS ÖVER SEK250 OCH RETUR INOM 60 DAGAR
Beställ online & hämta upp i butik
adidas

chinos herr

 
[14]
stil
Storlek
Pris
579 kr - 849 kr
579849

Chinos för herrar

Låt inget distrahera dig från att följa din rutin. adidas outfits för herrar passar din stil och gör att du kan ta dig an dagens mål med lätthet och energi. Kläder med adidas ikoniska logotyp är djupt rotade i sportens värld och inom streetmodet. Våra chinos har en distinkt Trefoil-design. Med dessa chinos för herrar kommer du att vara rätt utrustad.

Skapade för kreatörer – chinos för herrar från adidas

Nylon, polyester och återvunnen polyester är tre av de material vi använder för att tillverka våra chinos. Lösningen på problemet med plast är innovation. Vi ger plasten en ny funktion och använder den som ett återvunnet material i produktionen av våra produkter.

Med våra märken dras blickarna mot dig

Det spelar ingen roll om det är märken som Performance – med adidas-chinos får du inte bara uppmärksamhet på nästa träning utan också på vägen dit. Performance är framtagen för atleter som inte tänker kompromissa med stilen – retrodesign med ett distinkt fokus på funktion. Håll dig sval. Håll dig fokuserad. Ge allt under träningspasset med ventilerande material och superfunktionella teknologier som CLIMAHEAT, COLD.RDY och CLIMAWARM. Du hittar chinos i kollektionerna adiPURE, Clima och Ultimate. Våra chinos finns i grått, blått, beige och många andra färger.

Vi stöttar kreativitet och sportsmannaanda. Tillsammans kan herrar skapa sina egna spelregler och sedan höja ribban än en gång. Det saknar betydelse om de atletiska egenskaperna eller stilen är viktigast för dig. Våra kläder för män fungerar i alla situationer. Chinos för herrar från adidas är ditt nya stöd – särskilt om du är villig att slå ditt personbästa varje dag.