alert-erroralert-infoalert-successalert-warningbroken-imagecheckmarkcontact-emailcontact-phonecustomizationforbiddenlockedpersonalisation-flagpersonalizationrating-activerating-inactivesize-guidetooltipusp-checkmarkIcons/Communication/USP/Cash-deliveryIcons/Communication/USP/Delivery-eveningIcons/Communication/USP/Delivery-same-dayIcons/Communication/USP/Delivery-storeusp-deliveryIcons/Communication/USP/Exchangeusp-free-returnsIcons/Communication/USP/Gift-cardIcons/Communication/USP/KlarnaIcons/Communication/USP/Salearrow-backarrow-downarrow-left-longarrow-leftarrow-right-longarrow-rightarrow-upbag-activebag-inactivecalendar-activecalendar-inactivechatcheckbox-checkmarkcheckmark-fullclipboardclosecross-smalldownloaddropdowneditexpandhamburgerhide-activehide-inactivelocate-targetlockminusnotification-activenotification-inactivepause-shadowpausepin-smallpinplay-shadowplayplusprofilereloadsearchsharewishlist-activewishlist-inactivezoom-outzoomfacebookgoogleinstagram-filledinstagrammessenger-blackmessenger-colorpinterestruntastictiktok-defaulttiktoktwittervkwhatsappyahooyoutube
adidas

Gazelle sneakers för herr

 
[11]
CYBER MONDAY 20 % EXTRA RABATT
kollektion
Pris
584 kr - 1 299 kr
5841299

Ikoniska adidas Gazelle för herrar sätter stilen

adidas Gazelle för herrar är de ikoniska träningsskorna som gjorde sin debut redan år 1966 och har kommit att bli en av skoikonerna som blivit ett måste i garderoben och syns bland annat i klubbarna, skateparkerna, kaféerna och självklart i träningslokalerna. Det var på 90-talet Gazelle kom att bli vardagsfavoriten och därför hittar du moderna varianter som är inspirerade från de olika årtiondena. Något du kan vara säker på är att de klassiska 3-Stripes kommer synas tydligt på dina Gazelle för att visa det stolta adidasarvet och känslan av sport, som förhoppningsvis ger dig den där motivationen du behöver för att slå ditt personliga rekord.

Tillbaka till framtiden med ett par adidas Originals Gazelle för herrar

De moderna adidas Gazelle kommer med nya designelement och färger som tar 60-talets skor till nya höjder. Välj mellan en klassisk ovandel i mjuk mocka, mesh eller med detaljer i läder, valet är ditt. De kommer även med textilfoder eller läderfoder, beroende på vad du föredrar. För att göra adidas Gazelle lite mer spännande och unika har vi några par som kommer med djurmönster eller varför inte regnbågsdetaljer från plös till häl. Gör som artisterna som uppfann hiphopen och ta på dig ett par coola men tidlösa Gazelle sneakers, och matcha gärna med en cool t-shirt, shorts, höga strumpor och en ryggsäck som hjälper dig att organisera för dagens alla aktiviteter. Eller kör på en klassisk träningsoverall för de kyligare dagarna med den klassiska Trefoil-loggan för att skapa en äkta adidaskänsla. Visa stolt upp ditt aktiva liv och se hur du inte bara motiverar dig själv men även folk runtomkring dig. Det må ha varit 60 år sedan adidas Gazelle gjorde debut men tack vare den tidlösa stilen och de intrikata sömmarna är ikonen här för att stanna och för att ge en ny fräsch känsla.