alert-erroralert-infoalert-successalert-warningbroken-imagecheckmarkcontact-emailcontact-phonecustomizationforbiddenlockedpersonalisation-flagpersonalizationrating-activerating-inactivesize-guidetooltipusp-checkmarkIcons/Communication/USP/Cash-deliveryIcons/Communication/USP/Delivery-eveningIcons/Communication/USP/Delivery-same-dayIcons/Communication/USP/Delivery-storeusp-deliveryIcons/Communication/USP/Exchangeusp-free-returnsIcons/Communication/USP/Gift-cardIcons/Communication/USP/KlarnaIcons/Communication/USP/Salearrow-backarrow-downarrow-left-longarrow-leftarrow-right-longarrow-rightarrow-upbag-activebag-inactivecalendar-activecalendar-inactivechatcheckbox-checkmarkcheckmark-fullclipboardclosecross-smalldownloaddropdowneditexpandhamburgerhide-activehide-inactivelocate-targetlockminusnotification-activenotification-inactivepause-shadowpausepin-smallpinplay-shadowplayplusprofilereloadsearchsharewishlist-activewishlist-inactivezoom-outzoomfacebookgoogleinstagram-filledinstagrammessenger-blackmessenger-colorpinterestruntastictiktok-defaulttiktoktwittervkwhatsappyahooyoutube
adidas

Gråa Byxor för Herr

 
[72]
Pris
239 kr - 3 299 kr
2393299
1 / 2
Sida:av 2

Grå byxor för herrar

Med plagg i äkta adidas-stil visar du vem som bestämmer hur ditt liv ska levas – du. Kläder med adidas legendariska logotyp är ett självklart inslag i sportens värld och inom streetmodet. Våra byxor har en omisskännlig adidas-design. Med dessa gråa byxor för herrar kommer du att vara rätt utrustad.

Märket med de tre ränderna – grå byxor för herrar från adidas

Vi har byxor som har tillverkats med bomull, nylon och polyester. De som håller tempot uppe under dagen behöver kunna lita på att materialet de bär fortfarande känns skönt när dagen är över. Bomull är det idealiska materialet för lediga kläder eftersom det är ventilerande och för att man inte svettas så rikligt i det.

adidas märken – klassisk sportstil för gator och idrottsplatser

Med byxorskollektioner som Originals, Performance och TERREX ligger du alltid steget före de senaste trenderna. Funktionell design och funktion som du kan lita på i alla väder. Det är adidas Terrex. Performance är framtagen för atleter som inte tänker kompromissa med stilen – retrodesign med en distinkt betoning på funktion. Söker du den klockrena outfiten för streetstil och sport? adidas Originals-plaggen är värdefulla om du strävar efter en klassisk retrostil. De hjälper dig att förbli autentisk och omdefinierar begreppet stil, ständigt och överallt. Y-3-kollektionen av Yohji Yamamoto är berömd för sin avantgardistiska design. Designerns legendariska oversizemodeller i svart har draperad, varierad textur. Superfunktionell teknologi som AEROREADY, CLIMACHILL och CLIMACOOL fungerar som en stadig grund i våra temperaturreglerande material. De underlättar träningen och är ventilerande eller värmande så att du kan hålla en behaglig temperatur när du tränar. Du hittar byxor i kollektionerna Tiro, Yung Series och RDY.

Vill du bryta mot reglerna eller skapa dina egna? Med våra produkter för herrar kan du höja ribban och ha kul. Atleter vet hur de små sakerna bestämmer om det blir en seger eller nederlag. Hämta inspiration från våra produkter för män och få optimalt stöd på vägen mot nästa mål. Vandring – var beredd när det gäller. Med produkter från adidas har du den bästa utrustningen för att göra exakt det. Grå byxor för herrar från adidas är ditt nya stöd – särskilt om du är beredd att flytta gränserna varje dag.