alert-erroralert-infoalert-successalert-warningbroken-imagecheckmarkcontact-emailcontact-phonecustomizationforbiddenlockedpersonalisation-flagpersonalizationrating-activerating-inactivesize-guidetooltipusp-checkmarkIcons/Communication/USP/Cash-deliveryIcons/Communication/USP/Delivery-eveningIcons/Communication/USP/Delivery-same-dayIcons/Communication/USP/Delivery-storeusp-deliveryIcons/Communication/USP/Exchangeusp-free-returnsIcons/Communication/USP/Gift-cardIcons/Communication/USP/KlarnaIcons/Communication/USP/Salearrow-backarrow-downarrow-left-longarrow-leftarrow-right-longarrow-rightarrow-upbag-activebag-inactivecalendar-activecalendar-inactivechatcheckbox-checkmarkcheckmark-fullclipboardclosecross-smalldownloaddropdowneditexpandhamburgerhide-activehide-inactivelocate-targetlockminusnotification-activenotification-inactivepause-shadowpausepin-smallpinplay-shadowplayplusprofilereloadsearchsharewishlist-activewishlist-inactivezoom-outzoomfacebookgoogleinstagram-filledinstagrammessenger-blackmessenger-colorpinterestruntastictwittervkwhatsappyahooyoutube
GRATIS LEVERANS ÖVER SEK250 OCH RETUR INOM 60 DAGAR
Beställ online & hämta upp i butik
adidas

gröna byxor herr

 
[25]

Gröna byxor för herrar

Kreatörerna är en ny, kaxig generation som skriver sina egna regler och uttrycker sin personlighet med hjälp av sin stil och sina kläder – våra produkter har en bekväm, sportig look som har skapats för din fritid. Med byxor från adidas är du väl rustad oavsett vad du har för planer. Unik stil kombinerad med multifunktionella material och innovativ teknologi gör att du alltid är bekväm när du är på språng. Våra gröna byxor för herrar kompletterar din stil.

Skapa dina egna regler – gröna byxor för herrar från adidas

Bomull, nylon och polyester är tre av de material vi använder för att producera våra byxor. De som rör på sig under dagen behöver kunna förlita sig på att materialet de bär fortsätter att kännas bra när dagen är över. Bomull är det idealiska materialet för lediga kläder eftersom det är ventilerande och för att man inte svettas så mycket i det.

adidas märken – klassisk sportstil för gator och idrottsplatser

Upptäck trender med legendarisk potential i kollektionerna med byxor från märken som Athletics, Originals och Performance. Söker du den perfekta outfiten för streetstil och sport? adidas Originals-plaggen är oumbärliga om du vill skapa en klassisk retrostil. De hjälper dig att förbli autentisk och omdefinierar begreppet stil, alltid och överallt. Performance är framtagen för atleter som inte tänker kompromissa med stilen – retrodesign med en tydlig betoning på funktion. Funktionell design och funktion som du kan lita på i alla väder. Det är adidas Terrex. Superfunktionell teknologi som CLIMALITE, CLIMAWARM och HEAT.RDY lägger grunden i våra temperaturreglerande material. De underlättar träningen och är ventilerande eller värmande så att du kan hålla en behaglig temperatur när du tränar. Du hittar byxor i kollektionerna Clima, RDY och Ultimate.

Vill du skriva dina egna regler? Med våra produkter för herrar kan du höja ribban och ha kul. Det spelar ingen roll om de atletiska egenskaperna eller stilen betyder mest för dig. Våra kläder för män hjälper dig i alla situationer. Vandring – visa vad du går för när det gäller. Med produkter från adidas är du väl rustad för att göra just det. Visa din alldeles individuella stil med gröna byxor för herrar från adidas.