alert-erroralert-infoalert-successalert-warningbroken-imagecheckmarkcontact-emailcontact-phonecustomizationforbiddenlockedpersonalisation-flagpersonalizationrating-activerating-inactivesize-guidetooltipusp-checkmarkIcons/Communication/USP/Cash-deliveryIcons/Communication/USP/Delivery-eveningIcons/Communication/USP/Delivery-same-dayIcons/Communication/USP/Delivery-storeusp-deliveryIcons/Communication/USP/Exchangeusp-free-returnsIcons/Communication/USP/Gift-cardIcons/Communication/USP/KlarnaIcons/Communication/USP/Salearrow-backarrow-downarrow-left-longarrow-leftarrow-right-longarrow-rightarrow-upbag-activebag-inactivecalendar-activecalendar-inactivechatcheckbox-checkmarkcheckmark-fullclipboardclosecross-smalldownloaddropdowneditexpandhamburgerhide-activehide-inactivelocate-targetlockminusnotification-activenotification-inactivepause-shadowpausepin-smallpinplay-shadowplayplusprofilereloadsearchsharewishlist-activewishlist-inactivezoom-outzoomfacebookgoogleinstagram-filledinstagrammessenger-blackmessenger-colorpinterestruntastictiktok-defaulttiktoktwittervkwhatsappyahooyoutube
adidas

gul t-shirts herr

 
[18]
Herr Originals Gul Argyle TeeHerr Originals Gul Argyle Tee

Argyle Tee

Herr Originals

Herr Originals Gul Over-Dye Short Sleeve TeeHerr Originals Gul Over-Dye Short Sleeve Tee

Over-Dye Short Sleeve Tee

Herr Originals

Gula T-shirts för herrar

Nu har vi dessutom gett vår autentiska adidas-stil en modern uppdatering, vilket innebär att du kan se sportig ut och känna dig bekväm i våra plagg även när du är aktiv på fritiden. T-shirts från adidas sitter perfekt och fungerar som ett obligatoriskt lagerplagg. Med dessa gula T-shirts för herrar kommer du att vara rätt utrustad.

Märket med de tre ränderna – gula T-shirts för herrar från adidas

Bomull, polyester och återvunnen polyester är tre av de material vi använder för att producera våra T-shirts. Alla kläder som innehåller bomull känns lena mot huden eftersom man inte svettas så intensivt när man bär dem. Materialet är idealiskt om du är ute och rör dig på fritiden eller ägnar dig åt lätt träning.

Våra märken kombinerar streetstil med behoven hos atleter

Oavsett om det är märken som Athletics, Performance eller Originals – med adidas-T-shirts får du inte bara uppmärksamhet på nästa träningspass utan också på vägen dit. Högt skattade klassiker och innovationer förenade under ett kreativt paraply. Detta hittar du i adidas Originals mångsidiga värld. Performance höjer motivationen och ger större framgångar på en ny nivå.

Med teknologier som TECHFIT är du rustad för alla situationer. Håll dig sval. Håll dig fokuserad. Ge allt under träningspasset med ventilerande material och superfunktionella teknologier som CLIMALITE, AEROREADY och HEAT.RDY. Supernova, adicolor och Parley är våra mest omtyckta kollektioner med T-shirts. Vi kämpar för plastfria hav och gör funktionella sportprodukter av plastavfall. Parley är en kollektion där vi använder plastavfall som samlats in på stränder och i kustområden som råmaterial.

Vi stöttar sportsmannaanda och nytänkande. Tillsammans kan herrar skriva sina egna spelregler och sedan höja ribban än en gång. Atleter vet hur småsakerna avgör om det blir en seger eller nederlag. Bli inspirerad av våra produkter för män och få optimalt stöd på vägen mot nästa mål. Framtiden börjar nu. Skaffa våra gula T-shirts för herrar från adidas – nu är stunden inne.