alert-erroralert-infoalert-successalert-warningbroken-imagecheckmarkcontact-emailcontact-phonecustomizationforbiddenlockedpersonalisation-flagpersonalizationrating-activerating-inactivesize-guidetooltipusp-checkmarkIcons/Communication/USP/Cash-deliveryIcons/Communication/USP/Delivery-eveningIcons/Communication/USP/Delivery-same-dayIcons/Communication/USP/Delivery-storeusp-deliveryIcons/Communication/USP/Exchangeusp-free-returnsIcons/Communication/USP/Gift-cardIcons/Communication/USP/KlarnaIcons/Communication/USP/Salearrow-backarrow-downarrow-left-longarrow-leftarrow-right-longarrow-rightarrow-upbag-activebag-inactivecalendar-activecalendar-inactivechatcheckbox-checkmarkcheckmark-fullclipboardclosecross-smalldownloaddropdowneditexpandhamburgerhide-activehide-inactivelocate-targetlockminusnotification-activenotification-inactivepause-shadowpausepin-smallpinplay-shadowplayplusprofilereloadsearchsharewishlist-activewishlist-inactivezoom-outzoomfacebookgoogleinstagram-filledinstagrammessenger-blackmessenger-colorpinterestruntastictwittervkwhatsappyahooyoutube
GRATIS LEVERANS ÖVER SEK250 OCH RETUR INOM 60 DAGAR
adidas

Halsdukar för Herr

 
[10]

Halsdukar för herrar

Accessoarer spelar en avgörande roll. Våra ikoniska kollektioner har designats för att hjälpa dig att höja prestationerna. adidas bidrar med mängder av motivation för att du ska hålla igång. Även om du inte är på språng mot gymmet kan du alltid se livet ur ett sportperspektiv med våra tillbehör. Med dessa halsdukar för herrar kommer du att vara rätt utrustad.

Skapade för kreatörer – halsdukar för herrar från adidas

Vi har halsdukar tillverkade av nylon och polyester.

Med våra märken dras blickarna mot dig

Upptäck trender som kan bli klassiker i kollektionerna med halsdukar från märken som Y-3, Performance och Originals. Performance har skapats för atleter som inte vill kompromissa med stilen – retrodesign med ett tydligt fokus på funktion. Uppskattade klassiker och innovationer förenade under ett kreativt paraply. Detta hittar du i adidas Originals mångskiftande värld. Y-3-kollektionen av Yohji Yamamoto är känd för sin avantgardistiska design. Designerns legendariska oversizemodeller i svart har draperad, varierad textur. Tiro, Teamwear och Tiro17 är våra mest välkända kollektioner med halsdukar. Våra halsdukar är tillgängliga i svart, rött, vitt och många andra färger.

Vill du bryta mot reglerna och sedan skriva egna? Med våra produkter för herrar kan du höja ribban och ha kul. Atleter vet hur avgörande de små besluten är för en seger eller nederlag. Hämta inspiration från våra produkter för män och få optimalt stöd på vägen mot nästa mål. Visa din alldeles personliga stil med halsdukar för herrar från adidas.