alert-erroralert-infoalert-successalert-warningbroken-imagecheckmarkcontact-emailcontact-phonecustomizationforbiddenlockedpersonalisation-flagpersonalizationrating-activerating-inactivesize-guidetooltipusp-checkmarkIcons/Communication/USP/Cash-deliveryIcons/Communication/USP/Delivery-eveningIcons/Communication/USP/Delivery-same-dayIcons/Communication/USP/Delivery-storeusp-deliveryIcons/Communication/USP/Exchangeusp-free-returnsIcons/Communication/USP/Gift-cardIcons/Communication/USP/KlarnaIcons/Communication/USP/Salearrow-backarrow-downarrow-left-longarrow-leftarrow-right-longarrow-rightarrow-upbag-activebag-inactivecalendar-activecalendar-inactivechatcheckbox-checkmarkcheckmark-fullclipboardclosecross-smalldownloaddropdowneditexpandhamburgerhide-activehide-inactivelocate-targetlockminusnotification-activenotification-inactivepause-shadowpausepin-smallpinplay-shadowplayplusprofilereloadsearchsharewishlist-activewishlist-inactivezoom-outzoomfacebookgoogleinstagram-filledinstagrammessenger-blackmessenger-colorpinterestruntastictiktok-defaulttiktoktwittervkwhatsappyahooyoutube
adidas

höga sneakers herr

 
[120]
1 / 3
Sida:av 3

Sneakers för herrar

adidas skokollektion för herrar har skapats med en perfekt kombination av komfort, stil och funktion. adidas skor tar din look till en helt ny nivå. Dina höga sneakers jobbar hårt och hjälper dig att göra ett statement. Teknologin och materialen som tagits fram av adidas har till uppgift att ge fötterna det stöd de förtjänar. Våra sneakers för herrar kompletterar din stil.

Skapade för kreatörer – sneakers för herrar från adidas

Våra höga sneakers innehåller även läder, läder och mockaläder.

Med våra märken dras blickarna mot dig

Oavsett om det är märken som Originals, Performance eller TERREX – med adidas-sneakers drar du inte bara blickarna till dig på nästa träning utan också på vägen dit. Funktionell design och funktion som du kan räkna med vid alla väderförhållanden. Det är adidas Terrex. Performance höjer motivationen och ger större framgångar på en ny nivå. Fortsätt att vara legendarisk med adidas Originals. Märket inspirerar oss att ständigt ifrågasätta status quo trots lediga retrovibbar. Yohji Yamamotos kläder kännetecknas av den avantgardistiska design som även präglar Y-3-kollektionen. Här syns en rad varierande texturer och draperingar som utgör det legendariska oversizesnittet.

Våra mest innovativa teknologier, som PRIMALOFT, GORE-TEX och TRAXION, hjälper dig slå ditt personbästa. Vi har dragit slutsatser utifrån atletdata som sammanställts under ett antal år och använde dem när vi utvecklade adidas 4D-mellansula. Den nyskapande nätstrukturen bidrar med foten en perfekt kombination av stöd och optimal stötabsorbering. Responsiv stötdämpning tack vare mellansulan med BOOST som skickar tillbaka energin som du har använt. Mellansulan med BOUNCE är flexibel och absorberar stötar så att du kan prestera på topp. Ju mer energi du ger, desto mer får du tillbaka! De har inte bara gjort det på gatan utan även på världsscenerna – skor från adidas är hyllade i hela världen och är ett tydligt statement. Du hittar sneakers i kollektionerna Top Ten, Clima och RDY. Våra höga sneakers finns i vitt, rött, blått och många andra färger.

Vi stöttar kreativitet och sportsmannaanda. Tillsammans kan herrar skapa sina egna spelregler och sedan höja ribban än en gång. Det spelar ingen roll om de atletiska egenskaperna eller stilen betyder mest för dig. Våra kläder för män fungerar i alla situationer. Låt inget hindra dig när du ägnar dig åt utförsåkningen, snowboardåkningen, urban sporten eller vandringen. I vårt stora urval hittar du skor för gata, terräng och väg. Framtiden börjar nu. Plocka fram våra sneakers för herrar från adidas – nu är stunden inne.