alert-erroralert-infoalert-successalert-warningbroken-imagecheckmarkcontact-emailcontact-phonecustomizationforbiddenlockedpersonalisation-flagpersonalizationrating-activerating-inactivesize-guidetooltipusp-checkmarkIcons/Communication/USP/Cash-deliveryIcons/Communication/USP/Delivery-eveningIcons/Communication/USP/Delivery-same-dayIcons/Communication/USP/Delivery-storeusp-deliveryIcons/Communication/USP/Exchangeusp-free-returnsIcons/Communication/USP/Gift-cardIcons/Communication/USP/KlarnaIcons/Communication/USP/Salespritearrow-backarrow-downarrow-left-longarrow-leftarrow-right-longarrow-rightarrow-upbag-activebag-inactivecalendar-activecalendar-inactivechatcheckbox-checkmarkcheckmark-fullclipboardclosecross-smalldownloaddropdowneditexpandhamburgerhide-activehide-inactivelocate-targetlockminusnotification-activenotification-inactivepause-shadowpausepin-smallpinplay-shadowplayplusprofilereloadsearchsharewishlist-activewishlist-inactivezoom-outzoomfacebookgoogleinstagram-filledinstagrammessenger-blackmessenger-colorpinterestruntastictiktok-defaulttiktoktwittervkwhatsappyahooyoutube
Hoppa till huvudinnehåll
adidas

Vinterjackor för herr

 
[40]

Med vinterjackor för herr är du redo för vintermånaderna

Förbered dig för de kalla årstiderna eller den efterlängtade skidresan till kyligare breddgrader. Här kan du botanisera bland adidas vinterjackor för herr som du kan bära under kalla vinterdagar. En jacka med dunisolering värmer dig när du är ute och går i friska luften och den sömlösa designen ger ett bra skydd mot vind och vatten. Denna lätta modell är dessutom lätt i vikt och smidig att packa ner när du ska ut och resa. Den har en normal passform med rak siluett och hög ståkrage. adidas vinterjackor för herrar är det bästa valet för dig som vill ha hög kvalitet och moderna funktioner.

adidas vinterjackor för män med smarta funktioner

Du kan till exempel välja en vinterjacka med adidas Conextbaffle, en dunkonstruktion som leder bort vind och vatten. När det är regnigt ute så är det smart att ha på sig en regnjacka i slätväv i hundra procent nylon som tål ruskigt väder. Med hjälp av ett foder i mesh släpper jackan igenom luft och ventilerar på ett effektivt sätt och en hel dragkedja och huva skyddar dig mot det blöta vädret och håller dig torr.

Investera i en adidas vinterjacka för herr inför vintersäsongen

När det är kallt ute så kan det vara mer lockande att stanna hemma och ta det lugnt i soffan istället för att ta sig ut i snöstormen och gå till gymmet. Med rätt kläder blir det både roligare och mer bekvämt att gå ut i den friska vinterluften. I det här sortimentet kan du välja bland jackor som är anpassade för kyligt väder och tack vare dunisoleringar och vattentäta material är du skyddad mot regn, snö och vind. Du kan välja bland flera olika designer, färger och modeller som är snygga att kombinera tillsammans med dina andra vinterkläder.