alert-erroralert-infoalert-successalert-warningbroken-imagecheckmarkcontact-emailcontact-phonecustomizationforbiddenlockedpersonalisation-flagpersonalizationrating-activerating-inactivesize-guidetooltipusp-checkmarkIcons/Communication/USP/Cash-deliveryIcons/Communication/USP/Delivery-eveningIcons/Communication/USP/Delivery-same-dayIcons/Communication/USP/Delivery-storeusp-deliveryIcons/Communication/USP/Exchangeusp-free-returnsIcons/Communication/USP/Gift-cardIcons/Communication/USP/KlarnaIcons/Communication/USP/Salearrow-backarrow-downarrow-left-longarrow-leftarrow-right-longarrow-rightarrow-upbag-activebag-inactivecalendar-activecalendar-inactivechatcheckbox-checkmarkcheckmark-fullclipboardclosecross-smalldownloaddropdowneditexpandhamburgerhide-activehide-inactivelocate-targetlockminusnotification-activenotification-inactivepause-shadowpausepin-smallpinplay-shadowplayplusprofilereloadsearchsharewishlist-activewishlist-inactivezoom-outzoomfacebookgoogleinstagram-filledinstagrammessenger-blackmessenger-colorpinterestruntastictwittervkwhatsappyahooyoutube
GRATIS LEVERANS ÖVER SEK250 OCH RETUR INOM 60 DAGAR
Beställ online & hämta upp i butik
adidas

Herrklockor

 
[60]
1 / 2
Sida:av 2

Håll tiden under både träning och vardag med våra herrklockor

Vare sig du tränar eller är på väg till jobbet eller mötet så är en adidas klocka för män räddningen för att hålla koll på tiden. Välj mellan snygga digitala och analoga modeller med klassisk adidasdesign. En herrklocka gör stor skillnad för din look och är en avgörande accessoar för din stil. Du hittar en mängd olika designlösningar på ur i denna kollektion såväl som en mängd olika funktioner. Här finns herrklockor både för tidtagning under din löprunda, att hålla koll på tiden även när du simmar och klockor som är bekväma och inte är i vägen under dagen. 

En klocka för varje aktivitet

Hitta herrklockor för en mängd olika användningsområden i adidas kollektion. Klockorna kommer med antingen digitala eller analoga urtavlor och är gjorda i högkvalitativa och tåliga material som rostfritt stål, silikon och läder. Funktioner som finns är bland annat tidtagning, kalender, dubbla tidszoner, belysning och vattentäthet. Här finns både smala herrklockor och modeller i större dimension och med ett silikonarmband får du en lätt klocka som sitter på plats på handleden och inte glider runt, vilket är perfekt för träningen då du vill undvika distraktioner. Du slipper även störande skav eller friktion mot huden. 

Stort utbud av olika stilar

adidas herrklockor kommer i en mängd olika stilar både i retrodesign och nya tappningar. Inspirerat från arkiven hittar du bland annat 70-talsdesign med digitala urtavlor som påminner om enklare tider. För nyskapande design hittar du ur i avskalade färger och strömlinjeformad design. Välj mellan klassiska ur med armband i läder och rostfritt stål eller silikonarmband och urtavlor som båda är i samma färgton. adidas klockor är den perfekta accessoaren för att höja stilen på din look och ge dig en mängd användbara funktioner som gör vardagen enklare. Som pricken över i:t följer klockorna dig genom dagen och låter dig hålla både tid och stil.