alert-erroralert-infoalert-successalert-warningbroken-imagecheckmarkcontact-emailcontact-phonecustomizationforbiddenlockedpersonalisation-flagpersonalizationrating-activerating-inactivesize-guidetooltipusp-checkmarkIcons/Communication/USP/Cash-deliveryIcons/Communication/USP/Delivery-eveningIcons/Communication/USP/Delivery-same-dayIcons/Communication/USP/Delivery-storeusp-deliveryIcons/Communication/USP/Exchangeusp-free-returnsIcons/Communication/USP/Gift-cardIcons/Communication/USP/KlarnaIcons/Communication/USP/Salearrow-backarrow-downarrow-left-longarrow-leftarrow-right-longarrow-rightarrow-upbag-activebag-inactivecalendar-activecalendar-inactivechatcheckbox-checkmarkcheckmark-fullclipboardclosecross-smalldownloaddropdowneditexpandhamburgerhide-activehide-inactivelocate-targetlockminusnotification-activenotification-inactivepause-shadowpausepin-smallpinplay-shadowplayplusprofilereloadsearchsharewishlist-activewishlist-inactivezoom-outzoomfacebookgoogleinstagram-filledinstagrammessenger-blackmessenger-colorpinterestruntastictwittervkwhatsappyahooyoutube
GRATIS LEVERANS ÖVER SEK250 OCH RETUR INOM 60 DAGAR
adidas

Herr · Messenger-väskor

 
[1]
Pris
183 kr - 184 kr
183184

Den medvetne mannen väljer adidas axelremsväskor för herrar

adidas axelremsväskor håller hög kvalité och tillverkas av de allra bästa materialen. Välj en väska i det material som passar bäst för hur du ska använda din väska. Hos oss hittar du allt från läder- till tygväskor. Alla har de en snygg design och utformning med en rad smarta funktioner. Väskorna har smarta insidor med strategiskt placerade fickor och avdelningar så att du enkelt kan hålla ordning och reda bland de föremål som du tar med dig i din packning.

Axelremsväska herr – smidig förvaring för herrar på språng

En herraxelremsväska, eller messenger-väska som de ibland också kallas, är den perfekta väskan för dig som lever ett aktivt liv. Väska har fått sitt namn eftersom den här typen av väskor först användes till just detta, att transportera brev och meddelanden i. Axelremsväskor för herrar är av en ganska enkel modell och har en justerbar axelrem som gör att användaren själv kan välja hur denna ska bära väskan. Väskorna rymmer mycket och passar lika bra att använda för att transportera träningskläderna som arbetsutrustningen.

Axelremsväskan – herrarnas bästa accessoar

Axelremsväskor för herrar är inte bara praktiska utan också snygga. De har en hög modegrad och är en typ av accessoar som aldrig kommer att gå ur tiden eller bli omoderna. Små detaljer kan förändras över tid, men till största delen har dessa väskor haft samma grunddesign sedan de först såg dagens ljus. Detta gör den här typen av väskor till en riktig klassiker som det alltid är rätt att bära. En axelremsväska för herrar kan bäras till kostym eller en mer elegant klädsel lika väl som till jeans och sneakers. Det finns helt enkelt inget dåligt tillfälle att bära dessa väskor, de passar till allt. Att köpa en riktigt snygg axelremsväska från adidas är en investering du inte kommer att ångra.