alert-erroralert-infoalert-successalert-warningbroken-imagecheckmarkcontact-emailcontact-phonecustomizationforbiddenlockedpersonalisation-flagpersonalizationrating-activerating-inactivesize-guidetooltipusp-checkmarkIcons/Communication/USP/Cash-deliveryIcons/Communication/USP/Delivery-eveningIcons/Communication/USP/Delivery-same-dayIcons/Communication/USP/Delivery-storeusp-deliveryIcons/Communication/USP/Exchangeusp-free-returnsIcons/Communication/USP/Gift-cardIcons/Communication/USP/KlarnaIcons/Communication/USP/Salespritearrow-backarrow-downarrow-left-longarrow-leftarrow-right-longarrow-rightarrow-upbag-activebag-inactivecalendar-activecalendar-inactivechatcheckbox-checkmarkcheckmark-fullclipboardclosecross-smalldownloaddropdowneditexpandhamburgerhide-activehide-inactivelocate-targetlockminusnotification-activenotification-inactivepause-shadowpausepin-smallpinplay-shadowplayplusprofilereloadsearchsharewishlist-activewishlist-inactivezoom-outzoomfacebookgoogleinstagram-filledinstagrammessenger-blackmessenger-colorpinterestruntastictiktok-defaulttiktoktwittervkwhatsappyahooyoutube
Hoppa till huvudinnehåll
adidas

Mössor för herr

 
[25]

Mössor herr - trotsa kylan med en varm och skön mössa från adidas

När kylan gör sig påmind under kalla höstmorgnar eller mörka vintertider, kan en skön mössa hålla både värmen och humöret på topp. I utbudet av mössor för herrar från adidas kombineras funktion med komfort, så du enkelt kan träna utomhus trotsa kalla dagar. Självklart bjuder sortimentet på massvis av mönster, färger och former, perfekt för dig som vill matcha praktiska egenskaper med stil. Som om det inte vore nog, hittar du huvudbonader i heltäckt basfärg, slätstickade i 100 % polyakryl för maximal komfort. Här finns självklart även mössor med attityd som kommer i kontrastfärgade mönster och uppvikt mudd. Detsamma gäller mössornas logotyper. Mössor med mindre broderade logotyper varvas med förstorad grafik på framsidan.

Välja bland herrmössor i ledig och nära passform

Hårda träningspass under kalla dagar behöver kläder som håller värmen intakt samtidigt som kroppen behöver andas. Tur då att adidas har herrmössor som är tillverkade i andningsbart och elastiskt material. Flera beanies och huvudbonader i urvalet är framtagna i både ledig och nära passform, för att du smidigt ska hitta en modell som passar just dig. För dig som löptränar regelbundet alternativt tar promenader under tidig morgon eller närmare kvällssnåret, har adidas även sportiga huvudbonader med insydda reflexdetaljer.

Kläder för både väder och livsstil

En mössa eller beanie för herrar representerar vem du är. Vikten av att ha på dig en bekväm, funktionell mössa som samtidigt tilltalar dig på en personlig nivå är något som tas på allvar. Därför finns modeller med praktiska egenskaper, inklusive andningsbart material, nära passform och insydda reflexdetaljer för den aktiva ute i löpspåret, såväl som beanies med stil, perfekt för ärenden i vardagen. Utbudet är med andra ord både brett och varierat. Så varför inte trotsa kylan med en sportig mössa från adidas.