alert-erroralert-infoalert-successalert-warningbroken-imagecheckmarkcontact-emailcontact-phonecustomizationforbiddenlockedpersonalisation-flagpersonalizationrating-activerating-inactivesize-guidetooltipusp-checkmarkIcons/Communication/USP/Cash-deliveryIcons/Communication/USP/Delivery-eveningIcons/Communication/USP/Delivery-same-dayIcons/Communication/USP/Delivery-storeusp-deliveryIcons/Communication/USP/Exchangeusp-free-returnsIcons/Communication/USP/Gift-cardIcons/Communication/USP/KlarnaIcons/Communication/USP/Salearrow-backarrow-downarrow-left-longarrow-leftarrow-right-longarrow-rightarrow-upbag-activebag-inactivecalendar-activecalendar-inactivechatcheckbox-checkmarkcheckmark-fullclipboardclosecross-smalldownloaddropdowneditexpandhamburgerhide-activehide-inactivelocate-targetlockminusnotification-activenotification-inactivepause-shadowpausepin-smallpinplay-shadowplayplusprofilereloadsearchsharewishlist-activewishlist-inactivezoom-outzoomfacebookgoogleinstagram-filledinstagrammessenger-blackmessenger-colorpinterestruntastictwittervkwhatsappyahooyoutube
GRATIS LEVERANS ÖVER SEK250 OCH RETUR INOM 60 DAGAR
Beställ online & hämta upp i butik
adidas

Sportstrumpor för herrar

 
[141]
Pris
54 kr - 299 kr
54299
1 / 3
Sida:av 3

Ta träningen till nästa nivå med våra sportstrumpor för herrar

De flesta är noga med att använda bra träningsskor, men hur är det egentligen med strumporna? Vi har sportstrumpor för herrar i många utföranden som är anpassade för olika sporter och träningsformer. Strumporna du behöver ha när du spelar fotboll och när du tränar yoga är såklart inte desamma. Inte heller bör du använda låga strumpor när du kör tyngdlyftning. Ibland vill man ha färgglada strumpor som piggar upp, ibland vill man att sockarna inte ska synas alls. Oavsett vilka strumpor du behöver till din träning kan du hitta ett par som funkar hos oss.  

Välj bland många sorters idrottsstrumpor för herrar

Vi har idrottsstrumpor för herrar i alla möjliga längder och material. Gemensamt för dem alla är att de andas och sitter skönt på foten. Vissa har vaddering för extra komfort, andra är så kallade kompressionsstrumpor som använder sig av tryck för att stimulera blodtillförseln. Dessa gör att benen återhämtar sig snabbare efter träning och många upplever även att de ökar deras uthållighet. Perfekt när du ska ta en lång löprunda, med andra ord. När du tränar inomhus och inte känner för att vara barfota kan ett par låga strumpor vara räddningen. Ett par högre strumpor kan å andra sidan vara precis det som behövs när du vill undvika en jobbig skarv mellan strumpa och byxben när det är kallt ute.

Så vårdar du strumporna

Vi rekommenderar i regel att man tvättar strumporna i 30 grader och undviker torktumlare. Detta sliter mindre på strumporna och det är också bättre för miljön då man inte slösar med energi och vatten. Var noga med att inte låta strumporna ligga svettiga och fuktiga i gymväskan, utan ta upp dem och häng dem på tork för att undvika bakterietillväxt som orsakar dålig lukt.