alert-erroralert-infoalert-successalert-warningbroken-imagecheckmarkcontact-emailcontact-phonecustomizationforbiddenlockedpersonalisation-flagpersonalizationrating-activerating-inactivesize-guidetooltipusp-checkmarkIcons/Communication/USP/Cash-deliveryIcons/Communication/USP/Delivery-eveningIcons/Communication/USP/Delivery-same-dayIcons/Communication/USP/Delivery-storeusp-deliveryIcons/Communication/USP/Exchangeusp-free-returnsIcons/Communication/USP/Gift-cardIcons/Communication/USP/KlarnaIcons/Communication/USP/Salearrow-backarrow-downarrow-left-longarrow-leftarrow-right-longarrow-rightarrow-upbag-activebag-inactivecalendar-activecalendar-inactivechatcheckbox-checkmarkcheckmark-fullclipboardclosecross-smalldownloaddropdowneditexpandhamburgerhide-activehide-inactivelocate-targetlockminusnotification-activenotification-inactivepause-shadowpausepin-smallpinplay-shadowplayplusprofilereloadsearchsharewishlist-activewishlist-inactivezoom-outzoomfacebookgoogleinstagram-filledinstagrammessenger-blackmessenger-colorpinterestruntastictiktok-defaulttiktoktwittervkwhatsappyahooyoutube
adidas

röda byxor herr

 
[8]

Röda byxor för herrar

Kreatörerna är en ny, självsäker generation som skriver sina egna regler och uttrycker sin personlighet med sin stil och sina kläder – våra produkter har en bekväm, sportig look som har skapats för din fritid. adidas byxor är ikoniska. Det man först associerar till när man tänker på våra byxor är den legendariska designen. Det är det som gör vår Trefoil och looken med 3-Stripes unika. Alla röda byxor för herrar från adidas är designade för att komplettera din aktiva livsstil.

Märket med de tre ränderna – röda byxor för herrar från adidas

Våra byxor är tillverkade av bomull, nylon och polyester. Alla kläder som är tillverkade av bomull känns sköna mot huden eftersom man inte svettas så mycket i dem. Materialet är det perfekta valet om du är ute och rör dig på fritiden eller ägnar dig åt lätt träning.

adidas märken – klassisk sportstil för gator och idrottsplatser

Oavsett om det är märken som Performance, Originals eller Athletics – med adidas-byxor drar du inte bara blickarna till dig på nästa träning utan också på vägen dit. Performance höjer motivationen och lägger framgångarna på en ny nivå. Förbli legendarisk med adidas Originals. Märket inspirerar oss att ständigt ifrågasätta status quo trots avslappnade retrovibbar. Trefoil, Parley och Ultimate365 är våra mest välkända kollektioner med byxor. Vi kämpar för hav som är fria från plast och gör funktionella sportprodukter av plastavfall. Parley är en kollektion där vi använder plastavfall som plockats upp på stränder och i kustområden som råmaterial.

Vi stöttar kreativitet och sportsmannaanda. Tillsammans kan herrar skapa sina egna spelregler och sedan höja ribban än en gång. Detsamma gäller om de atletiska egenskaperna eller stilen är viktigast för dig. Våra kläder för män hjälper dig i alla situationer. Visa din alldeles personliga stil med röda byxor för herrar från adidas.