alert-erroralert-infoalert-successalert-warningbroken-imagecheckmarkcontact-emailcontact-phonecustomizationforbiddenlockedpersonalisation-flagpersonalizationrating-activerating-inactivesize-guidetooltipusp-checkmarkIcons/Communication/USP/Cash-deliveryIcons/Communication/USP/Delivery-eveningIcons/Communication/USP/Delivery-same-dayIcons/Communication/USP/Delivery-storeusp-deliveryIcons/Communication/USP/Exchangeusp-free-returnsIcons/Communication/USP/Gift-cardIcons/Communication/USP/KlarnaIcons/Communication/USP/Salearrow-backarrow-downarrow-left-longarrow-leftarrow-right-longarrow-rightarrow-upbag-activebag-inactivecalendar-activecalendar-inactivechatcheckbox-checkmarkcheckmark-fullclipboardclosecross-smalldownloaddropdowneditexpandhamburgerhide-activehide-inactivelocate-targetlockminusnotification-activenotification-inactivepause-shadowpausepin-smallpinplay-shadowplayplusprofilereloadsearchsharewishlist-activewishlist-inactivezoom-outzoomfacebookgoogleinstagram-filledinstagrammessenger-blackmessenger-colorpinterestruntastictiktok-defaulttiktoktwittervkwhatsappyahooyoutube
adidas

röda shorts herr

 
[20]

Röda shorts för herrar

Nu har vi dessutom gett vår klassiska adidas-stil en modern uppdatering, vilket innebär att du är bekväm och har rätt look i våra plagg även när du är aktiv på fritiden. adidas shorts är ikoniska. Den legendariska designen är det som först slår en när man tänker på våra byxor. Det är det som gör vår Trefoil och looken med 3-Stripes unika. Alla röda shorts för herrar från adidas är designade för att passa din aktiva livsstil.

Skapade för kreatörer – röda shorts för herrar från adidas

Bomull, polyester och återvunnen polyester är tre av de material vi använder för att tillverka våra shorts. De som håller tempot uppe under dagen behöver kunna förlita sig på att materialet de bär fortsätter att kännas bra på kvällen. Bomull är det idealiska materialet för lediga kläder eftersom det är ventilerande och för att man inte svettas så lätt i det.

Våra märken kombinerar streetstil med behoven hos atleter

Oavsett om det är märken som Originals eller Performance – med adidas-shorts gör du inte enbart intryck på nästa träningspass utan också på vägen dit. Performance höjer motivationen och lägger framgångarna på en ny nivå. Söker du den klockrena outfiten för streetstil och sport? adidas Originals-plaggen är oersättliga om du strävar efter en klassisk retrostil. De hjälper dig att förbli autentisk och omdefinierar begreppet stil, ständigt och överallt.

Våra mest innovativa teknologier, som TECHFIT, hjälper dig att höja prestationerna. AEROREADY, HEAT.RDY och CLIMALITE absorberar fukt, håller kylan ute och ger mysig värme åt dina ansträngda muskler. Våra kollektioner med shorts inkluderar Squadra, Clima och adicolor.

Vi stöttar kreativitet och sportsmannaanda. Tillsammans kan herrar skriva sina egna regler och sedan höja ribban än en gång. Det saknar betydelse om de atletiska egenskaperna eller stilen är viktigast för dig. Våra kläder för män kan hjälpa dig i alla situationer. 3-Stripes är alltid rätt för triathlonet. Visa din alldeles unika stil med röda shorts för herrar från adidas.