alert-erroralert-infoalert-successalert-warningbroken-imagecheckmarkcontact-emailcontact-phonecustomizationforbiddenlockedpersonalisation-flagpersonalizationrating-activerating-inactivesize-guidetooltipusp-checkmarkIcons/Communication/USP/Cash-deliveryIcons/Communication/USP/Delivery-eveningIcons/Communication/USP/Delivery-same-dayIcons/Communication/USP/Delivery-storeusp-deliveryIcons/Communication/USP/Exchangeusp-free-returnsIcons/Communication/USP/Gift-cardIcons/Communication/USP/KlarnaIcons/Communication/USP/Salearrow-backarrow-downarrow-left-longarrow-leftarrow-right-longarrow-rightarrow-upbag-activebag-inactivecalendar-activecalendar-inactivechatcheckbox-checkmarkcheckmark-fullclipboardclosecross-smalldownloaddropdowneditexpandhamburgerhide-activehide-inactivelocate-targetlockminusnotification-activenotification-inactivepause-shadowpausepin-smallpinplay-shadowplayplusprofilereloadsearchsharewishlist-activewishlist-inactivezoom-outzoomfacebookgoogleinstagram-filledinstagrammessenger-blackmessenger-colorpinterestruntastictwittervkwhatsappyahooyoutube
GRATIS LEVERANS ÖVER SEK250 OCH RETUR INOM 60 DAGAR
adidas

röd t-shirts herr

 
[58]
1 / 2
Sida:av 2

Röda T-shirts för herrar

Kreatörerna är en ny, kaxig generation som bestämmer sina egna regler och uttrycker sin personlighet med sin stil och sina kläder – våra produkter har en bekväm, sportig design som har skapats för din fritid. I våra kollektioner hittar du flera designer som är skapade specifikt för dina behov. Med T-shirts från adidas är du ständigt bekvämt och snyggt klädd. Alla röda T-shirts för herrar från adidas är designade för att komplettera din aktiva livsstil.

Märket med de tre ränderna – röda T-shirts för herrar från adidas

Bomull, polyester och återvunnen polyester är tre av de material vi använder för att producera våra T-shirts. De som är aktiva under dagen behöver kunna lita på att materialet de bär fortsätter att kännas bra på kvällen. Bomull är det optimala materialet för lediga kläder eftersom det är ventilerande och för att man inte svettas så lätt i det.

adidas märken – klassisk sportstil för gator och idrottsplatser

Oavsett om det är märken som Originals, Performance eller Athletics – med adidas-T-shirts får du inte bara uppmärksamhet på nästa träning utan också på vägen dit. Gamla skatter och innovationer förenade under ett kreativt paraply. Detta hittar du i adidas Originals mångsidiga värld. Performance höjer motivationen och ger större framgångar på en ny nivå. Dåligt väder? Ruggiga vindar? Ojämna spår? Inga problem! adidas Terrex är plagg som designats för utomhusaktiviteter. Vi håller dig torr och varm under äventyren i bergen och ser till att du står på stadiga fötter. Den japanska designern Yohji Yamamotos oversizesnitt har blivit legendariska. Y-3 har en autentisk, modig och självsäker image tack vare sina skiftande texturer och generösa draperingar.

Med teknologier som TECHFIT är du rustad för alla lägen. CLIMACHILL, HEAT.RDY och CLIMALITE absorberar fukt, håller kylan ute och ger behaglig värme åt alla ansträngda muskler. Supernova, Clima och Response är våra mest omtyckta kollektioner med T-shirts.

Vi stöttar kreativitet och sportsmannaanda. Tillsammans kan herrar skriva sina egna spelregler och sedan höja ribban än en gång. Atleter vet hur avgörande de små besluten är för en vinst eller en förlust. Bli inspirerad av våra produkter för män och få optimalt stöd på vägen mot nästa mål. 3-Stripes är alltid rätt: för skola, triathlon eller vandring. Röda T-shirts för herrar från adidas är ditt nya stöd – särskilt om du är inställd på att uppnå dina mål varje dag.