alert-erroralert-infoalert-successalert-warningbroken-imagecheckmarkcontact-emailcontact-phonecustomizationforbiddenlockedpersonalisation-flagpersonalizationrating-activerating-inactivesize-guidetooltipusp-checkmarkIcons/Communication/USP/Cash-deliveryIcons/Communication/USP/Delivery-eveningIcons/Communication/USP/Delivery-same-dayIcons/Communication/USP/Delivery-storeusp-deliveryIcons/Communication/USP/Exchangeusp-free-returnsIcons/Communication/USP/Gift-cardIcons/Communication/USP/KlarnaIcons/Communication/USP/Salearrow-backarrow-downarrow-left-longarrow-leftarrow-right-longarrow-rightarrow-upbag-activebag-inactivecalendar-activecalendar-inactivechatcheckbox-checkmarkcheckmark-fullclipboardclosecross-smalldownloaddropdowneditexpandhamburgerhide-activehide-inactivelocate-targetlockminusnotification-activenotification-inactivepause-shadowpausepin-smallpinplay-shadowplayplusprofilereloadsearchsharewishlist-activewishlist-inactivezoom-outzoomfacebookgoogleinstagram-filledinstagrammessenger-blackmessenger-colorpinterestruntastictiktok-defaulttiktoktwittervkwhatsappyahooyoutube
adidas

Herrsneakers rea

 
[189]
1 / 4
Sida:av 4

Extra energi i stegen med herrsneakers på rea

Här hittar du erbjudanden för herrsneakers och träningsskor för en mängd olika användningsområden. adidas har designat sina träningsskor för att specifikt anpassas efter olika typer av underlag och rörelser för att du ska få så bra stöd som möjligt för din träning. Bland herrsneakers på rea hittar du skor som passar både för vardag och träning och du kan välja mellan både dämpade färger och iögonfallande design. Med högkvalitativa material och smarta designlösningar kan du räkna med skor som låter dig lägga allt fokus på träningen utan några distraktioner.

Herrsneakers-outlet med rabatt på klassiska modeller och kvalitativa material 

Med ett par ikoniska adidas sneakers för herrar får du en tidlös stil i sportig elegans såväl som kvalitativa material. Du hittar bland annat herrsneakers på rea i mjukt nappaskinn som både skyddar och formar sig efter foten. För en lätt känsla finns sneakers med flexibel textilovandel som både ger dig en strumpliknande passform och skyddar mot väta men samtidigt leder bort svett och fukt från fötterna. Bland de klassiska modellerna hittar du designinslag som perforerade eller tandade 3-Stripes längs med skornas sida och snygga gummisulor som ger bra grepp på marken. Välj bland både låga sneakers och träningsskor i high top-modeller.

Välj rätt i adidas herrsneakers outlet

För att få ut så mycket som möjligt av din träning ska du välja ett par sneakers som är anpassade just efter din träningsform. Bland herrsneakers på rea kan du välja skor för tennisplanen som har bra grepp på gummisulan och låg skärning runt ankeln för att du snabbt ska kunna ändra rörelseriktning ute på planen. För löprundan kan du i stället välja ett par lätta och flexibla träningsskor med räfflad sula för att du ska få säkra steg även på hal och ojämn mark. Till fotbollsmatchen hittar du träningsskor för både mjuka och hårda underlag för att du ska få så bra försprång som möjligt på planen.